Tiistai 23.10.2018
Nimipäivät: Severi
Hämeenlinna
Pilvistä
5°C
Tuuli: 2 m/s P
 

Go Häme käynnisti matkailun kehittämisen uuden alun

Karita Toivanen Petäys Resortista kiitteli Go Hämettä yrittäjien saamisesta yhteen, yhteistyön käynnistämisestä ja innostamisesta. Kuva: Hattulaan.fi arkisto

Karita Toivanen Petäys Resortista kiitteli Go Hämettä yrittäjien saamisesta yhteen, yhteistyön käynnistämisestä ja innostamisesta. Kuva: Hattulaan.fi arkisto

Go Hämeestä on hyvää vauhtia kehittymässä seudullinen matkailuosaajien kokoaja. Keskiviikkona järjestetyssä, foorumin toisessa kokoontumisessa mukana ollut Karita Toivanen Petäys Resortista kiittelee Go Hämettä yrittäjien saamisesta yhteen, yhteistyön käynnistämisestä ja innostamisesta.

Go Hämeessä Hämeen matkailualan toimijat ideoivat uusia yhteistyön ja markkinoinnin tapoja. Kiitetyn ja toisaalta kritisoidunkin Hämeen Matkailu -yhtiön lakkauttamisen jälkeen samanlaista seudullista voimauttajaa ei ole toistaiseksi Hämeeseen kehittynyt.

Hämeen liiton aluekehitysasiantuntijan Minna Takalan mukaan Suomella ja Hämeellä on ensi vuonna herkullinen tilaisuus tavoittaa kansainvälisiä turisteja. Arvostettuja matkailuoppaita julkaiseva Lonely Planet valitsi Suomen maailman kolmanneksi parhaaksi matkakohteeksi ensi vuonna.

– Hämeen alueella saavutettavuus ja kaikki siihen liittyvät uuden tekemisen tavat ovat äärimmäisen tärkeitä. Olemme muodostamassa kokonaista digitaalista alustaa, joka ulottuu Helsingistä Tampereelle, ja sen päälle voi rakentaa omia palveluja, kertoi puolestaan maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen.

Mentaalivalmentaja Jouko Mikkola opasti yhteistyöhön ja vahvuuksien tunnistamiseen.

– Yhteistyön täytyy tulla luonnostaan. Sitä ei voi väkisin ulkopuolelta tuoda, vaan se syntyy yhteisen hyvän näkemisestä ja muille antamisesta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.