Sunnuntai 20.01.2019
Nimipäivät: Sebastian
Hämeenlinna
Selkeää
-13°C
Tuuli: 2 m/s P
 

Grillikioski, hotsit ja pikaruokalat toivelistan kärjessä ravintolakyselyssä

Mierolan silta cafe: Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka ja palkkaa nuoria kesätöihin. Näin perustelee eräs äänestäjistä. Mirja Uusi-Illikainen tarjoili vuohenjuustopurilaista keväällä 2016.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä verkkoäänestys Hattulan parhaan lounasravintolan löytämiseksi on ollut käynnissä nyt vähän alle kaksi viikkoa. Äänestykseen ja sen ohessa toteutettavaan kyselyyn on tullut toistaiseksi 50 vastausta ja äänestysaika jatkuu perjantaihin 16. helmikuuta saakka. Tähän asti vastanneista peräti 52 prosenttia kertoo syövänsä ravintolalounasta kerran viikossa tai harvemmin, 18 prosenttia kolme kertaa viikossa ja 14 prosenttia neljä kertaa viikossa.

Kuten valtaosa samaan aikaan käynnissä olevan Hämeenlinnan parasravintola -äänestyksen vastaajista, myös Hattulassa ylivoimainen enemmistö, 66 prosenttia, nostaa tärkeimmäksi lounaspaikan valintakriteeriksi ruoan laadun. Palvelun laadun mainitsee tärkeimmäksi 16 ja hinnan 8 prosenttia vastanneista. Kysymys, mitä uutta Hattulan lounastarjontaan vielä kaivattaisiin, nostaa esiin muun muassa pikaruokalan ja perinteisen grillikioskin kaipuun. Hesburgeria tai Mäkkäriä ehdotetaan muun muassa entisiin Valintatalon tiloihin. Takavuosina jopa legendaksi nousseita hotsejakin yhä kaivataan.

Parhaaksi lounaspaikaksi on ehdotettu tasaisesti lähinnä Parolassa sijaitsevia eri ravintoloita. Ovatpa myös lämminruokaa mukaan myyvät kaupat saaneet ääniä. Äänestyksen voittaja julkistetaan Hattulaan.fi -lehdessä 22.2.

2 kommenttia

  1. Jarmo Valo:

    Mierolan Silta Cafe

     
  2. Vähä:

    Parolan Rosolli

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.