Lauantai 20.04.2024
Nimipäivät: Lauha, Nella

Tuuli:
 

KASVUPOLKU: Lähilehtien kasvukonsepti pääsi sparrattavien joukkoon

Hattulan kunnan osittain rahoittaman Kanta-Hämeen Kasvupolun Kiitoratapäivien yritykset on valittu. Kasvupolulla yritykset pääsevät koettelemaan ja testailemaan ideoitaan sekä kiihdyttämään kasvuaan yhdessä omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Kanta-Hämeen Kasvupolun kahteen Kiitoratapäivään, 2.6. ja 16.6., valittiin hakemusten perusteella 15 maakunnan kasvupotentiaalisinta yritystä kaikkiaan 59 hakijan joukosta. Hattulalaisyrityksiä ei mukaan selvinnyt, mutta Hattulan lähilehti Hattulaan.fi:n kanssa samalla verkkoalustalla toimivan Hämeenlinnan lähilehti Reska.fi:n taustayhtiö P3 Media Oy oli yksi neljästä jatkoon valitusta hämeenlinnalaisyrityksestä. Molemmat julkaisut ovat omistajayrittäjävetoisia ja julkaisujen omistajapohja on osin yhteinen.

Yritykset, joiden kasvusuunnitelmat pääsivät jatkoon asiantuntijoiden sparrattaviksi ovat Jospak Oy, Vispilä Ravintolat Oy, Nethit Oy ja Kutomon Fysioterapia ja Liikuntakeskus Oy Forssasta, Mansikkapuisto Oy, P3 Media Oy, Hiili Music Oy Hämeenlinnasta, Ruokangas Guitars Oy ja Kankaisten Öljykasvit Oy Janakkalasta, e-Oppi Oy Jokioisilta, Rivender Oy Kauniaisista, Pintafilmi Oy Vesilahdelta, me2we Finland Oy Helsingistä, LähiPuoti Remes Oy Humppilasta ja Iloranta Oy Hauholta.

Tuomariston puheenjohtaja, Hämeen Yrittäjien toimitusjohtaja Juha Haukka pitää hakemusten tasoa kauttaaltaan laadukkaana, vaikka määrä oli huomattavan suuri.

– Kasvupolku-metodi on osoittanut tarpeellisuutensa, sillä yrittäjät näyttävät luottavan siihen. Hakemuksiin oli myös selvästi panostettu ja kasvusuunnitelmat olivat uskottavia, Haukka kommentoi.

Valituissa tulee edustetuksi eri toimialat, eri vaiheen yritykset, kv-markkinoille ja kotimarkkinoille suuntaavat sekä laajasti Kanta-Hämeen alue.

– Toivottavasti ensi vuonna mukana on myös Riihimäen seutu, Haukka toivoo.

Tuomaristoon kuuluvat Haukan lisäksi Jussi Eerikäinen Hämeen kauppakamarilta, Mervi Käki Linnan Kehitys Oy:stä, Juha Siitonen Optistock Oy:stä ja Juha Jekunen Vanaja Capital Oy:stä.

Kanta-Hämeen Kasvupolku on osa maan suurinta kasvuyrittäjyysohjelma Kasvu Openia. Kanta-Hämeen kasvupolku huipentuu 18.8. järjestettävään alueelliseen finaaliin. Valtakunnallinen lopputapahtuma järjestetään lokakuussa. (Hattulaan.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.