Perjantai 19.04.2024
Nimipäivät: Pilvi, Pälvi

Tuuli:
 

Kunnanhallitukselle esitetään Lepaan koulun muuttoa vuokratiloihin

Kunnanjohtaja Lauri Inna esittää maanantaina kokoontuvalle Hattulan kunnanhallitukselle, että Lepaan koulu siirtyy HAMKin vuokratiloihin syyslukukaudesta 2016 alkaen siten, että HAMKin kanssa neuvotellaan kahden vuoden + yhden optiovuoden vuokrasopimus.

Vuokra-ajan puitteissa laaditaan, valmistellaan ja toteutetaan pitkän tähtäimen suunnitelma Lepaan koulun tulevaisuuden osalta noudattaen valmisteilla olevan kuntastrategian linjauksia, päätösesityksessä todetaan.

Lepaan koulun löytötavarapöytäkin löytyy jatkossa HAMKin vuokratiloista, mikäli kunnanhallitus maanantaina päättää siirrosta esityksen mukaisesti.

Lepaan koulun löytötavarapöytäkin löytyy jatkossa HAMKin vuokratiloista, mikäli kunnanhallitus maanantaina päättää siirrosta esityksen mukaisesti.

Esittelytekstissä todetaan, että on syytä laatia kokonaisvaltainen näkemys Lepaan alueen kehittämisestä osana uutta kuntastrategiaa. Tekstissä myös viitataan koululla tiistaina 19.4. järjestettyyn tilaisuuteen, jossa kävi ilmi oman koulurakennuksen merkitys Lepaan kyläyhteisölle asukkaiden näkökulmasta.

– Tilaisuuksissa on myös selkeästi tuotu esiin ne pedagogiset ja sivistystoimen järjestämiseen sekä tavoitteiden toteuttamiseen liittyvät edut, jotka toteutuvat vain päiväkodin sekä koulun toimiessa yhteisissä tiloissa. Ratkaisussa tärkeintä on lasten opetuksen laadun ja mahdollisimman suuren tasavertaisuuden toteutuminen koko kunnassa tarkoituksenmukaisella tavalla, todetaan päätöspykälän esittelytekstissä. (Hattulaan.fi)

1 kommentti

  1. Pentti Pitkänen:

    No Lepaa saa ehkä tuon kolmen vuoden hengähdys tauvon,toivotaan sitten että koulu jää pysyvästi Lepaalle. Ettei käy niin että tämän väistö tilan vuokran loputtua, Koulu siirretään keskustaan . Minne sitä on jo monesti hamuttu

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.