Sunnuntai 20.01.2019
Nimipäivät: Sebastian
Hämeenlinna
Selkeää
-13°C
Tuuli: 2 m/s P
 

Hattulassa järjestetään kaikille avoin itsenäisyyspäivän juhlaparaati

Perinteisen itsenäisyyspäivän juhlan sijaan tällä kertaa itsenäisyyttä juhlistetaan suomenkielen kunnassa Hattulassa tavallista suuremmin ja näyttävämmin, Suomi 100 –hengessä.

Tavanomaisesti valtakunnassa on järjestetty yksi itsenäisyyspäivän paraati ja tänä vuonna se pidetään Kuopiossa. Ajatus Hattulan ikiomasta itsenäisyyspäivän paraatista heräsi viime vuoden puolella kunnan kehittämistyöryhmässä. Valmistelutyötä on tehty yhdessä kunnan, Panssariprikaatin ja seurakunnan kesken. Myös muita tärkeitä kumppaneita on mukana mahdollistamassa päivää.

Ohjelmaan 6.12. sisältyy alustavasti muun muassa juhlajumalanpalvelus Hattulan kirkossa, Panssariprikaatin kalustoesittely ja kenttälounas Juteinikeskuksen edustalla sekä katselmus pallokentällä ja paraati Hattulantiellä. Luvassa on myös ilotulitus.

Kunta tiedottaa, että juhlallisuudet aiheuttavat hetkellisesti muutoksia liikenne- ja pysäköintijärjestelyihin ja yleisöä pyydetään mahdollisuuksien mukaan saapumaan tilaisuuteen muuten kuin omalla autolla.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.