Sunnuntai 20.01.2019
Nimipäivät: Sebastian
Hämeenlinna
Selkeää
-13°C
Tuuli: 2 m/s P
 

Iiro Rantala saapuu konsertoimaan Hattulaan

Iiro Rantala konsertoi Juteinitalon Jaakonsalissa 1.2. kello 19. Konsertti on nimeltään Finnish calendar, jossa Rantala  soittaa läpi suomalaisen kalenterivuoden. Mukaan sisältyy ihmisten mielentila, joka liittyy läheisesti  vallitsevaan säätilaan, joka melkein aina on pettymys. Finnish calendar on siis vuoden mittainen sääkatsaus ankaran ilmaston maasta.

Iiro Rantala on monipuolinen suomalainen pianisti ja säveltäjä, joka aloitti musikiillisen uransa  jo lapsena suositussa Cantores Minores -poikakuorossa. Hän on perustanut muun muassa jazzyhtyeen Trio Töykeät.  Trio Töykeät on julkaissut seitsemän albumia, joista lähes jokaista on myyty yli 10.000 kappaletta.

Iiro Rantala
soittaa läpi suomalaisen kalenterivuoden.

Yhtyeen viimeisin albumi on vuonna 2007 julkaistu konserttitaltiointi Tampere-talosta  One night in Tampere. Yhtye on esiintynyt yli 2 000 kertaa 43 maassa. Trio Töykeiden lisäksi Iiro Rantala on soittanut useissa muissakin kokoonpanoissa, säveltänyt musiikkia, juontanut televisio-ohjelmia sekä  julkaissut kaksi kirjaa.

Lippuja (10 €/ 5 €) konserttiin voi ostaa ennakkoon Hattulan kirjastosta ja tuntia ennen konserttia ovelta,  mikäli niitä on jäljellä.

Iiro Rantala – Finnish Calendar, Juteinitalon Jaakonsali 1.2. klo 19.00 (kesto n. 70 min.)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.