Perjantai 29.03.2024
Nimipäivät: Jouni, Joni, Joonas, Joona, Jonne

Tuuli:
 

Kyläpalvelupäivä starttaa Etelä-Hattulassa lauantaina

Etelä-Hattulassa Kouvalan maamiesseurantalolla järjestetään ensimmäisen kerran lauantaina 14.10. kyläpalvelupäivä. Talolla on silloin mahdollista ruokailla.

Yhdistyksen pop up -kahviosta voi ostaa soppalounasta sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Talolla voi tutustua kahteen hyvinvointiyrittäjään, jotka jatkossa ovat valmiita tarjoamaan palvelujaan alueella.

Kyläpalvelupäivän viettoa Tammelan Susikkaan kylätalolla.

Hieroja Sari Suokolle voi varata päivään hieronta-aikoja. Suokolla on jo aikaisempaa kokemusta Nummenkylän kylätalolta, jossa hän käy säännöllisesti hieromassa.

Jalkahoitaja Taina Jokinen ohjaa kyläpalvelupäivänä virkistävän varvasjumpan ja kertoo jalkojen itsehoidosta. Jokinen voi jatkossa tehdä alueelle kotikäyntejä.

Seurantalon salissa on myynnissä hyvinvointituotteita ja muutakin. Myyntipöytiä voi vielä varata. Päivään voi tulla myös vain katselemaan ja tutustumaan.

Kyläpalvelupäivän tarkoitus on tuoda palvelut asiakkaiden luo kylätalolle. Samalla tavataan toisia kyläläisiä ja tutustutaan uusiin.

Tapahtuman järjestää Etelä-Hattulan maa- ja kotitalousseura sekä Hämeen Kylät ry:n Omalta kylältä Hämeessä -hanke. Hanke on toiminut nyt vuoden ja se auttaa uudenlaisten kyläpalvelujen käynnistämisessä.

Hanke toteutti kesällä Etelä-Hattulan maa- ja kotitalousseuran kanssa kyselyn talon käyttäjille. Vastaajat toivoivat erityisesti hierojaa ja jalkahoitajaa omalle kylälle.

(Hattulaan.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.