Maanantai 17.12.2018
Nimipäivät: Raakel
Hämeenlinna
Lumikuuroja
-2°C
Tuuli: 3 m/s P
 

Reska-tyttö Marika Laine Hauholta palkitsee sunnuntaina vauhdikkaimman cup-pelaajan

Reska-tyttö Marika Laine.

Hattulalainen, Hämeenlinnan Mäkelän yritysalueella nykyisin toimiva Parolan Pyörähuolto ja Hämeenlinnan lähilehti Reska.fi palkitsevat sunnuntaisessa salibandyn naisten Suomen cupin ottelussa Juteinikeskuksella kotijoukkueen vauhdikkaimman pelaajan.

Palkinnon jakaa ja valintaraadissa on mukana tuore, järjestyksessään viides Reska-tyttö Marika Laine Hauholta. Marika voitti myös Reska-tyttö -kisan yleisöäänestyksen.

Reska-tyttö -kisan tuomariston haastattelussa Marika sanoi olevansa halukas erilaisiin pr-tehtäviin, ja ensimmäinen onkin siis edessä heti ensi sunnuntaina.

Marikan omiin vauhtiharrastuksiin motocrossin lisäksi kuuluu cheerleading-valmennus. Golden Tigers Cheerleaderseja valmentava ja HPK:n liigaotteluissa myös esiintyvä Marika sanoo, että cheerleadereita yhdistää halu kehittyä.

– Harjoittelu on kovaa ja monipuolista. Kuntovaatimukset ovat kovat, kun näyttävien liikkeiden ohessa täytyy jaksaa hymyillä.

Vaikka opintoja on vielä jäljellä, työllisti Marika itsensä jo viime kesänä parturi-kampaajan vuokrapaikalla kotipitäjässään Hauholla.

– En osaa vielä sanoa, mitä valmistumisen jälkeen on edessä. Toivottavasti saan tehdä mahdollisimman monipuolisia töitä, kuten teatteriproggiksia kampausten teon ohella.

Tampereella ilmaisutaidon lukion käynyt ja Suomen musiikkiteatteriakatemiassa vuoden ajan opiskellut Marika on ollut mukana Hauhon Lautsian kesäteatterissa vuodesta 2007 asti.

– Välillä oli kolme vuotta taukoa siitä, mutta tänä kesänä olin mukana äänipuolella ja tein koreografiat ja laitoin esiintyjien hiukset kuntoon. Jos aikataulu antaa periksi, olen mukana taas ensi vuonna.

Itsensä kehittäminen ja uudet haasteet tuntuvat aidosti olevan Marikan juttu ja siitä oli osin kyse myös päätöksessä hakea mukaan Reska-tyttö -kisaan.

– Yksi kaveri laittoi linkin kilpailun esitteeseen ja sanoi, että tämä voisi olla sun juttu. Näin, että kisassa haetaan sanavalmista ja sopivan asenteen omaavaa tyttöä ja päätin katsoa, mitä kilpailu mukanaan tuo.

Kyseessä oli Marikan ensimmäinen vastaava koitos ja hän kertoo miettineensä, voiko pieni tyttö Hauholta pärjätä moisessa.

– Hyvin sitten kuitenkin kävi, vaikka jännitys tuntui vielä kisakampausten teon aikana mahanpohjassa asti.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.