Lauantai 16.02.2019
Nimipäivät: Kai
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
0°C
Tuuli: 2 m/s P
 

Reserviläisillä kilpailumenestystä

Hattulan–Tyrvännön reserviläiset piti edellisviikonloppuna hyvin yllä mainettaan ”urheiluseurana”. Ammunnoissa Akaalla tuli ylivoimaisen yleismestaruuden lisäksi kaksi pistoolilajien ja kiväärilajien joukkuemestaruutta ja viisi henkilökohtaista voittoa. Himmeämpiä mitaleja tuli seitsemän, kolme hopeaa ja neljä pronssia.

Mestareiksi tähtäsivät Johanna Alarto kahdesti, pienoispist 60 ls, Jouko Flemming H pist pika, Heikki Riekkola H60 pist. pika ja Pekka Varjus H70 pist. pika. Pistoolin pika-ammunnan joukkuevoitossa ampuivat Jouko Flemming, Marko Inovaara ja Olli Viitanen. Muiden pistoolilajien joukkuevoitto tuli kolmikolla Flemming, Varjus ja Lauri Kemi. Kiväärilajien joukkueessa saivat molemmat kullat Juhana Juottonen, Jussi Nylund ja Petri Hirvelä.

Hopeat ansaitsivat Jussi Nylund 60 ls makuu, Flemming H pist. pika ja Pentti Järvinen H70 pp 60 ls. Pronssit saivat Juhana Juottonen kahdesti pk 3×20 ls ja kenttä, Taina Järvenpää pp 60 ls ja Heikki Riekkola H60 pp 60 ls sekä pika-ammunnan II-joukkue.

Maanantaina käytiin ampumasuunnistuskisat Valkeakosken Korkeakankaalla. Yhteensattumien takia H-T:ltä oli vain kolme edustajaa, mutta menestystä tuli riittävästi: kolme sarjavoittoa ja joukkuevoitto. Mestareita olivat Jukka Pohjola H21, Pentti Talikainen H70 ja Aarno Hovikorpi H75.

Pentti Talikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.