Perjantai 19.04.2024
Nimipäivät: Pilvi, Pälvi

Tuuli:
 

SALIBANDY: Pekolan Iskun naisille täysi pistepotti Jyväskylän turnauksesta

Pekolan Iskun naisten 2.-divarin joukkue nousi jälleen Sisä-Suomen lohkon kärkeen voittamalla molemmat pelinsä Jyväskylässä launtaina 14.1 pelatussa turnauksessa. Ensimmäisessä pelissä Piskuttaret kohtasivat paikallisvastustajansa SC Urbansin. Piskuttaret veivät ottelun lopulta selvästi 5–0.

– Hieman tunnustelevan alun jälkeen pakista sentteriksi nostetun Heidi Förellin ketju otti ohjat käsiinsä Milla Rönnin johdolla. Ketju teki meidän viidestä maalista neljä ja oli alati vaarallinen. Ketjun kolmantena lenkkinä taisteli väsymätön Emilia Daher.

Maalissa Hanna Pohjola oli totuttuun tyyliinsä itse varmuus ja nappasi nollapelin tililleen, kertoo tyytyväinen Piskun päävalmentaja Teemu Leppänen.

Päivän toisessa ottelussa Pisku kohtasi kotijoukkue O2:n.

– Odotimme tiukkaa ottelua ja sellainen siitä tulikin. Ensimmäiset kaksi erää mentiin tasaisesti 1–1-tilanteessa Iida Hastin maalin turvin.

– Toisella erätauolla päätimme, että laitamme viimeiseen erään kaiken peliin ja näin myös tehtiin ja peli kääntyi meille. Miia Salmisen upea tahtomaali, Milla Rönnin vaparikuviolla tehty maali ja Emilia Daherin palkinto loistavasta taistelusta ratkaisivat ottelun meille 4–2.

Teemu Leppänen oli joukkueeseensa tyytyväinen syystäkin.

– Joukkue taisteli hienosti vajaalla ja uudistuneella kokoonpanolla. Jokainen voi olla tyytyväinen itsestään. Tästä on erittäin hyvä jatkaa joukkueen matkaa kohti tavoitetta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.