Perjantai 19.04.2024
Nimipäivät: Pilvi, Pälvi

Tuuli:
 

Salibandyaktiivi: Jussi Laine haluaa tyttöjoukkueen Pekolan Iskuun

Pekolan Iskun C1-poikia valmentava Jussi Laine  (kuvassa oik.) yrittää kerätä joukkuetta myös vuonna 2002 syntyneille tytöille.

Pekolan Iskun C1-poikia valmentava Jussi Laine (kuvassa oik.) yrittää kerätä joukkuetta myös vuonna 2002 syntyneille tytöille.

Pekolan Iskun C1-poikien salibandyjoukkuetta valmentava Jussi Laine kaavailee jo uuden joukkuen perustamista Hattulaan.

Laine kertoo Hattulan kuntalaisten kuulumiset -ryhmässä, että haluaisi perustaa Iskuun vuonna 2002 syntyneiden tyttöjen joukkueen, kiitos oman tyttären ja hänen kaverinsa kiinnostuksen.

– Pakkohan se on, kun ei vetäjiä muuten riitä. Toivotaan, että muitakin tyttöjä riittää, koitan vähän kepillä jäätä, kommentoi Laine Hattulaan.fi:lle mahdollisesti tuplaantuvaa valmennusvastuutaan.

– Jos innokkaita riittää, esimerkiksi Parolan lukiolta varmaan löytyy meille joku vuoro ja jos joukkue syntyy, täytyy keksiä kesäksikin jotain treeniä, hän kaavailee.

C1-poikien kausi Sisä-Suomen Haastajasarjassa on Laineen mukaan sujunut kohtuudella.

– Poikia on tullut melkein joka viikko lisää, 16 pelaajalla touhu alkoi ja nyt on ringissä 26 poikaa.

– Haastajasarja on meille oikea sarja tällä hetkellä, mutta ensi kaudeksi tarvitsemme ehkä lisää haastetta ja voisimme mennä kilpasarjaan, kun uusi koulukin valmistuu. Kesä täytyy kuitenkin elää ensin ja katsoa tilannetta sen jälkeen, nyt jätkiä ainakin riittää.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.