Lauantai 16.02.2019
Nimipäivät: Kai
Hämeenlinna
Selkeää
0°C
Tuuli: 4 m/s P
 

Steelers piti Sheriffsin nollakerhossa Juteinikeskuksella

Avausmaalin tehnyt Ringa Laurila palkittiin ottelun parhaana. Valinnan teki Hattulan kunnanjohtaja Katariina Koivisto.

Steelers otti kotivoiton nollakerholainen Sheriffsistä lukemin 3–1 (2–1, 0–0, 1–0) salibandyn naisten 1.-divisioonan ottelussa lauantaina. Hattulan Juteinikeskuksen hallissa pelatun ottelun avausmaalin teki hyvän yksilösuorituksen jälkeen Ringa Laurila ajassa 5.31. Sheriffsin Pauliina Ääri tasoitti ajassa 13.11 mutta Heli Haapalahti vei heti seuraavassa vaihdossa Steelersin uudelleen johtoon.

Toinen erä mentiin maaleitta, mutta 43. peliminuutilla Emma Kankainen kirjautti toisen syöttöpinnansa, kun pallo pomppi Sheriffs-maaliin Sara Virtasen kautta.

Sheriffs-maalilla Tanja Lehtonen.

Steelers pelasi lukuisten nuorten maajoukkue-edustusten, loukkaantumisten ja sairastelujen takia kapealla kokoonpanolla.

– Sheriffs pelaa omaa fyysistä peliään ja siihen pitäisi olla paremmin valmiina. Laitoimme paikoista sisään, siinä kai suurin ero tänään, Steelersin kapteeni Meri Jokinen sanoi.

Kaisla Mäkinen kuului Steelersin runsaan kahden kentällisen kokoonpanoon.

– Sählyn puolelle meni, kaksi pistettä oli se mitä haettiin ja se saatiin. Taisteluilmeemme oli hyvä kuten aina ja puolustuspelaaminen samoin, päävalmentaja Teemu Leppänen kommentoi.

Steelers pelaa jo huomenna vierasottelun KaPaa vastaan.

Juha Reinikainen

Meri Jokinen kiitteli Steelersin parempaa viimeistelyä voitosta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.