Perjantai 29.03.2024
Nimipäivät: Jouni, Joni, Joonas, Joona, Jonne

Tuuli:

Visa taas sarjakärkeen: maalivahtikin osui

Koko kauden ajan kärkipelaajan tontille halunnut maalivahti Ville Kalervo sai tänään toiveensa läpi ja teki saman tien maalin.

Parolan Visa ja TamU-K jatkavat suoran nousupaikan tavoittelua tuttuun tyyliin. Visa löi tänään kotikentällään Pelikassit jalkapallon Nelosen ottelussa 9–0 (2–0) ja siirtyi kaksi pistettä edelle ottelun vähemmän pelanneita tamperelaisia.

– Saamme pelata loppukauden rentoutuneesti ja se näkyi tänään erityisesti toisella puoliajalla. Vastustajalla ei ollut ottelussa panosta mutta se tuli kuitenkin pelaamaan kurinalaisesti voitosta, arvioi valmentaja Ville Dahlman.

Tampereella pelataan sunnuntaina nousutaiston kannalta tärkeä ottelu Tamu-K:n ja PP-70:n välillä. Pitkässä voittoputkessa olevalla PP:llä on vielä teoreettiset mahdollisuudet suoraan nousuun, kun taas tappio hautaisi nämä haaveet. Visan leirissä taas luonnollisesti toivotaan Tamu:lle pistemenetyksiä.

– Meillä on ensi viikon torstaina vastassa NePa Tampereella ja kahden viikon päästä lauantaina KaVo kotona. Siitä, pääseekö Nelosen toiseksi sijoittunut karsimaan, ei vieläkään ole tietoa, kertoo Dahlman.

Erikoinen tilanne johtuu siitä, että 2.-divisioonan lohkoja ollaan ensi kaudeksi vähentämässä neljästä kolmeen ja nousupaikkojen määrä kolmoseen taas riippuu siitä, montako Tampereen tai Satakunnan piirin joukkuetta tippuu kakkosesta.

Parolan Visa pommitti viimeiset kymmenet minuutit miesalivoimalla pelanneen Pelikassien maalia urakalla.

Perjantain ottelu osoitti Nelosen suuret tasoerot. Lopussa ulosajon takia miesalivoimalle joutunut vastustaja ei saanut käytännössä lainkaan maalipaikkoja ja viimeiset kymmenen minuuttia kärkimiehenä pelannut Visan maalivahti Ville Kalervokin onnistui maalinteossa.

– Onnistujiksi omasta joukkueesta voi nimetä Niko Mikkosen, joka vihdoin sai palkkaa työlleen myös maalien muodossa ja monta osumaa syöttäneen Jussi Länsimaan, arvioi Ville Dahlman.

Juha Reinikainen

Pääsykokeiden ja varusmiespalveluksen takia rikkonaisen kauden pelannut Sakari Sulonen viimeisteli maalin edestä Visan kuudennen osuman.