Torstai 28.03.2024
Nimipäivät: Armas

Tuuli:
 

Noblessa-keittiöt tuo markkinoille uuden runkokorkeuden ja entistä laajemman malliston

Noblessa-ketju aloitti Suomessa vuonna 2011. Viime vuosina ketju on laajentunut yli 30 paikkakunnalle itsenäisten yrittäjien voimin. Lähin myymälä löytyy Hämeenlinnan Sibeliuksenkadulta.

Noblessan uusi 2018 -mallisto vastaa nykyajan vaatimuksiin mullistaen keittiömitoitukset perin pohjin.

Markkinajohtajan asemassa on haasteellista pysyä jatkossakin edelläkävijänä, jatkaa omaa kehityskulkuaan ja tuoda markkinoille lisää uutuuksia, joista asiakkaat hyötyvät. Uusi mallisto ottaa hyvin huomioon sen tosiasian, että otollisten elinolosuhteiden ja terveellisen ruokavalion ansiosta eurooppalaisten keskipituus on kasvanut selvästi. Suomalaisen Finrisk-tutkimuksen mukaan 25–34-vuotiaat suomalaisnuoret ovat jopa 2–3 cm pidempiä kuin aiemmat ikäluokat.

Entistä laajempi mallisto

Noblessan mallisto on laajentunut aiemmin markkinoille tuotujen Standard- ja Line N -runkojen lisäksi uusilla XL-runkotuotteilla, jotka on suunniteltu sopimaan kasvaneille keskipituuksille, eli 160–195 cm pituisille käyttäjille. Runkokorkeus näissä uusissa XL-rungoissa on 7,2 cm korkeampi. Tämä tarkoittaa käytännössä jopa 10 prosentin lisäystä säilytystilaan.

Uusia Noblessa-studioita yrittäjyyden voimin

Uudet mitoitukset eivät kuitenkaan ole ainoa syy siihen, miksi Noblessan voidaan todeta ”kirjoittavan suomalaiset keittokirjat uusiksi”. Lyhyen, vain seitsemän vuoden ajanjakson kuluessa, suomalaiset keittiöalan ammattilaiset ovat avanneet peräti 30 Noblessa-studiota Espoosta aina Rovaniemelle saakka. Menestyksen avaintekijänä olevan yrittäjyyden voimin on panostettu mahdollisimman kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun: tarvekartoituksesta mitoitukseen ja jopa täydelliseen huoneistoremonttiin asti. Merkittävä osa Noblessa-brändiä ovat myös täydellisesti toteutetut projektitoimitukset.

Myymälöissä esillä eurooppalaista huippulaatua

Uutuusmallien myötä uudistuvat myös Noblessan keittiömyymälät esitellen laajasti viimeisintä eurooppalaista keittiökehitystä. Noblessa tuo markkinoille yhdeksän uutta ovimallia, viisi uutta Color Concept -kuosia käytettäväksi eri elementeissä ja ovissa, 11 uutta työtasomallia, 15 uutta lisäsivua sekä 19 uutta vedinmallia. 

Noblessan laaja-alainen värimaailma inspiroi ja luo uusia mahdollisuuksia. Harmahtava liuskekivi, keramiikka, vaalea betoni, teräs, ruoste-look, voimakkaat Timber- ja Havelland -tammikuosit ja klassinen Sylt-ovimalli on nyt saatavana myös trendikkäästi mustana.

Noblessan Xtra-työtason laminaattipinnan vahvistuminen 50 prosentilla mullistaa työtason hyötykäytön. Sen kosteutta ehkäisevä kerrosrakenne mahdollistaa huullettujen altaiden asennuksen paikan päällä. Korkeapainelaminaattinen StoneArt-ovi sopii puolestaan erinomaisesti loma-asuntoihin Suomen talvisissa olosuhteissa.

Lisäksi Noblessan asiakkailleen tarjoamien laatukeittiöiden varustevalikoimat ovat laajentuneet entisestään. Laaja valikoima noudattaa yhä pienentyvien asuintilojen luomaa trendiä tehostaen säilytystilojen toimivuutta.

Monipuolinen oman tehtaan kodinkonevalikoima

Noblessan kodinkonevalikoima käsittää ennestään tuttujen Leonardin, Progressin, Junkerin ja Boschin lisäksi huippubrändi AEG:n. Laaja-alainen valikoima huippuluokan kodinkoneita vahvistaa entisestään Noblessan mahdollisuutta tarjota asiakkailleen yksilöllisesti toteutetut keittiökaapit, kodinkoneet, altaat ja liesikuvut. Tämän kaiken Noblessa kykenee toimittamaan asiakkailleen aina yhdellä kertaa.

Keittiöalan markkinajohtaja Euroopassa

Noblessa on saksalaisen keittiökalustevalmistaja nobilia-Werken brändi. Nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co. KG. on keittiöalan markkinajohtaja Euroopassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 1,089 miljardia euroa. Keittiökalustevalmistajan tehtaat Verlissä ja Kaunitzissa työllistävät yhteensä yli 3000 työntekijää. Keittiöitä konserni valmisti vuonna 2016 kaikkiaan 660 000 kappaletta, joista vientiin meni 44,5 prosenttia. Keittiötoimitusten mukana yritys toimittaa joka päivä 5000 kodinkonetta.

Suomessa Noblessa-ketju aloitti vuonna 2011. Viime vuosina ketju on laajentunut yli 30 paikkakunnalle itsenäisten yrittäjien voimin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.