Keskiviikko 21.11.2018
Nimipäivät: Hilma
Hämeenlinna
Selkeää
-1°C
Tuuli: 1 m/s P
 

Rottingin erikoisliike tarjoaa kestävää laatua ja asiakaspalvelua

Rottingista valmistetaan myös viihtyisiä sohvaryhmiä, kertoo Lauri Liukkonen.

Parolan Rottingin toimitusjohtaja Lauri Liukkonen sanoo, että liikkeen toiminta-ajatuksena on olla rottingin erikoisliike, ei huonekaluliike.

– Olemme erikoisliike joka myy kodin mukavuutta ja tarjoaa hyvää asiakaspalvelua. Asiakas saa jotain muuta kuin kertakäyttöhuonekalun, Liukkonen kuvailee.

Yritys on perustettu Parolan Kanunginmäessä vuonna 1967 ja nykyisin liike toimii Mervessä. Kun toimintaa on ollut yli puoli vuosisataa, on Liukkosen mukaan jo todistetta siitä, että tuotteetkin kestävät parhaimmillaan yli 50 vuotta.

– Menemme tuotteissa laatu edellä ja myymme käsin tehtyä. Rottingin kestävyys lähtee jo itse kasvista, jonka luonto on tehnyt kestäväksi. Rottinkikaluste ei ole kaikkien juttu mutta kepeän ja kestävän haluavalle rottinki on paras vaihtoehto.

Parolan Rottinki tarjoaa tarvittaessa myös sisustussuunnittelua johon liikkeellä on tarjota myös ulkopuolista osaamista.

Liukkosen mukaan nyt eletään uuden rottinkitrendin tuloa ja esimerkiksi yrityksiin on myyty muun muassa riippukeinuja. Parolan Rottingin myynnistä noin 60 prosenttia on tukku- tai projektimyyntiä ja 40 prosenttia yksityiskauppaa.

– Yritämme nostaa kuluttajamyynnin osuutta ja etsimme myös uusia kumppaneita, joita meillä on tällä hetkellä jo kahdeksan. Kevään mittaan kumppaniverkosto tulee kasvamaan.

Juha Reinikainen

Rottinkituote kestää jopa vuosikymmeniä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.