Sunnuntai 09.12.2018
Nimipäivät: Anna, Anne, Anni, Anu, Anneli
Hämeenlinna
Pilvistä
3°C
Tuuli: 3 m/s P
 

Taksi Häme -brändi alkaa näkyä autoissa kevään aikana

Taksi Hämeen logossa korostuu vehreys.

Parolassa pääpaikkaansa pitävä Kanta-Hämeen Aluetaksi Oy tunnetaan nyt myös markkinointinimellä Taksi Häme. Ympärivuorokautiseksi palvelunumeroksi taksin tilaamiseen vaihtui vuoden vaihteessa 0600 55 11 11 entisen numeron (03) 1062 500 sijaan. Muut numerot kuten Taksikortti-tilaukset 1060 5200 sekä Kela-ajot 1062 5300 säilyvät ennallaan.

Asiakkaat, jotka soittavat tammikuun aikana vielä vanhaan 24/7 taksintilausnumeroon saavat paluupostissa sms-viestin, jossa kerrotaan numeron vaihtuneen ja samalla esillä on uusi numero. Tämä koskee siis vain linjaan 03 1062 500 soittavia eli tuohon normi 24/7 taksintilausnumeroon. Tämä uusi numero on myös maksullinen palvelunumero.

Taksi Häme –brändi alkaa näkyä taksiautoissa kevään 2018 aikana, tarkoituksena yhtiön mukaan on saada uusi ilme valmiiksi ennen Liikennepalvelulain voimaantuloa 1.7.2018. Toimivalta tavara-, joukko- ja taksiliikennelupa-asioissa siirtyy ELY-keskuksilta Trafille 1.7.2018 jonka jälkeen taksiliikenteen lupien määrää ei enää jatkossa säännellä.

Taksi-Hämeen logon vihreiden lehtien taustalta löytyy ajatus Kanta-Hämeestä sekä vehreänä ja vesistöisenä maakuntana, metsä- ja maatalouden osaamiskeskuksena että toisaalta taksin käytön ekologisuudesta.

Yhtiö on toiminut toimialueellaan jo yli 25 vuotta henkilöliikenteen keskeisenä toimijana ja haluaa olla myös jatkossa maakunnan ykkönen kuljetusten suunnittelussa, yhdistelyssä sekä välittämisen ja maksuliikenteen osalta.

1 kommentti

 1. Taksi Uber:

  Hey,
  jos te kaikki olette Taksi Hame, niin onko teillä kaikilla samat hinnat, huonoilla ja hyvillä takseilla? Kilpailulain vastaista hintayhteistyötä!
  Tai sitten siinä sitä olette kun asiakas soittaa 1.7. jälkeen tilatakseen taksin ja kysyy hinnan tai hinnanmääräytymisen perusteet ja teillä sata erilaista hintaa.
  Ei onnistu teillä tuo Taksi Hame. 100 € vetoa.

   

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.