Keskiviikko 28.02.2024
Nimipäivät: Onni

Tuuli:
 
Avatar photo

Hattula-blogissa julkaistaan kunnan ja kuntalaisten arkeen liittyviä uutisia, otetaan kantaa ajankohtaisiin puheenaiheisiin sekä arvioidaan tarjolla olevia palveluita. Hattula-blogia kirjoittaa Hattulaan.fi -julkaisun toimitus.

Juteinikeskus ei nouse hetkessä

Juteinikeskuksen teko alkoi joulun 2014 tienoilla. Maaliskuun 2016 alussa oltiin jo hyvässä vauhdissa sisätöissä, maalämmöllä lämpiävän rakennuksen uumenissa.

Juteinikeskuksen teko alkoi joulun 2014 tienoilla. Maaliskuun 2016 alussa oltiin jo hyvässä vauhdissa sisätöissä, maalämmöllä lämpiävän rakennuksen uumenissa.

Vierailu Juteinikeskuksen työmaalla jutunteossa pari viikkoa sitten muistutti taas, että historiallisen rakennusurakan ja modernin toimintayksikön valmistuminen on sekin ihmiskäsissä. Laajempaan videoreportaasiin pääsee Youtube-kanavamme kautta.

Juteinikeskuksen käyttäjien kuuntelu on yksi luonnollinen osa rakennustöitä johtavien ihmisten arkea. Tulevat käyttäjät saavat mitä toivottavimmin käyttöönsä rakennuksen, jossa on terveellistä opiskella, liikkua ja harrastaa. Työmaan siisteys on viety huippuunsa ja kosteutta mitataan jatkuvasti eri tavoin.

Hankkeen pääurakoitsija on Pohjola Rakennus Oy Häme, jonka alaisuudessa myös hankkeen suurimmat aliurakoitsijat toimivat. Projektijohtaja Risto Hast taas valvoo kunnan edustajana, että käyttäjien toiveet tulevat kuulluiksi ja rakentajan laskut kuitatuiksi.

Sekä vastaava mestari Pasi Ruopsa että Hast kertoivat, että kyseessä on heidän työhistoriansa mittavin urakka. Niin se taatusti on useimmille muillekin niistä kymmenistä henkilöistä, jotka usein poissa julkisuuden valokeilasta pääsevät kätensä muuraamaan, maalaamaan tai sähköistämään kunnan historiaan.

Videoreportaasin avulla pääset parhaiten jyvälle, mikä työmaalla on homman nimi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.