Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 
Avatar photo

Hattula-blogissa julkaistaan kunnan ja kuntalaisten arkeen liittyviä uutisia, otetaan kantaa ajankohtaisiin puheenaiheisiin sekä arvioidaan tarjolla olevia palveluita. Hattula-blogia kirjoittaa Hattulaan.fi -julkaisun toimitus.

Mikä olisi keskikesän “Hattula-Päivät”?

Hattula-päivillä esiintyi myös Tuure Boelius.

Hattula-päivien perinteistä huipentumaa toripäivää vietettiin tänä vuonna paahtavassa helteessä. Ohjelmaa oli tuttuun tapaan vauvasta vaariin ja monille eri alakulttuuriryhmille.

Pienen kunnan osaajien ja väen kokoaminen yhteen on hieno voimainponnistus, mutta samalla herää ajatus, mahtuisiko saman mittaluokan tapahtumia Hattulan kesään enemmänkin?

Päivien jakaminen kahteen osaan tai parhaimmillaan tapahtumakonseptin hyödyntäminen myös oman kunnan ulkopuolella voisi auttaa välttämään ohjelman nykyistä lievää täyteenahdettua tuntua.

Naapurissa Iittalan ja Hauhon musiikkijuhlat ovat kasvaneet lähtöpitäjistään ympäristökuntiin asti, saataisiinko Hattula-päiville samanlainen “vientibrändi”?

Katinalan lihakaupan kojuilla oli tasainen ryysis iltapäivään asti.

Hattulan valtin, eli ilmaiset pysäköintipaikatkin voisi nitoa konseptiin, jos homma breikkaisi myös isoissa kaupungeissa.

Säbäkaukalo pystyyn, paikalliset bändit soittamaan, cheerleaderit esiintymään ja kansa vaihtamaan kuulumisia. Siinäkö hattulalainen vientituote?

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.