Lauantai 02.12.2023
Nimipäivät: Anelma, Unelma

Tuuli:
 
Avatar photo

Hattula-blogissa julkaistaan kunnan ja kuntalaisten arkeen liittyviä uutisia, otetaan kantaa ajankohtaisiin puheenaiheisiin sekä arvioidaan tarjolla olevia palveluita. Hattula-blogia kirjoittaa Hattulaan.fi -julkaisun toimitus.

Ulkoilupäivä sai liikkeelle

Viikonvaihde Hattulassa oli urheilun ja ulkoilmaliikunnan näytöstä. Lauantaina Parolan Visa palkitsi joukkueitaan ja taustatoimijoitaan pallokentällä ja puheiden perusteella seura on hyvin kurssissaan ennen juhlavuotta.

Sunnuntaina toimituskin oli liikkeellä jo ennen aamukymmentä liittyäkseen Tawast CC:n pyöräilevään yhteislenkkiporukkaan kohti Linnavuorta ja Kuntokuntalainen-tapahtumaa. Eri toimijoita kokoava tapahtuma on erinomainen osoitus siitä, että seurat, kaupalliset toimijat ja julkinen sektori saavat parhaimmillaan aikaan äärimmäisen laadukasta ajanvietettä.

Ja sen kauden parhaan pyörälenkkinsä voi tehdä kuin huomaamatta siinä ohessa. Hattulassa eri lajien maastoliikuntareitistöt ovat hyvässä kunnossa.

Maastopyöräletkassa Linnavuorelle.

Parolan Visa on valinnut strategiakseen olla kasvattajaseura ja johtava ohjaustoimintaseura. Toimitus muistaa vielä taannoisen tekonurmen rakentamispäätöksenkin viime vuosikymmeneltä ja nyt kentän pinnassa näkyvät käytön jäljet. Valaistus kentän laitaan saatiin, olisiko nyt pelialustan kunnostamisen vuoro?

Viereen on noussut kauan odotettu täysimittainen liikuntahalli, joka imee käyttäjiä muualtakin. Kasvattajaseurana toimiminen sisältänee myös ajatuksen siitä, että halukkailla on riittävät edellytykset myöhemmin siirtyä jalostamaan taitojaan kilpailullisempiin olosuhteisiin. Tämä vaatii hyvät harjoitusolot taitojen kehittämiseksi, ja siinä työssä oman kunnan liikuntapaikalla voi olla aivan keskeinen merkitys.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.