Sunnuntai 14.04.2024
Nimipäivät: Taito

Tuuli:
 
Avatar photo

Juha Reinikainen

Hattulaan-lehden päätoimittaja, media-alan yrittäjä ja urheiluaktiivi.

Erilainen kevät 2020

Alkava kevät muistetaan koronan ansiosta. Myös Hattulaan.fi -verkkojulkaisua ja -lehteä on huhtikuun ajan tehty ja tehdään poikkeusoloissa kotikoulun ja fyysisesti supistuneen elinpiirin vallitessa. Lähiluonto, oma piha ja futiskenttä ovat kovasti avuksi.

Etätyön tekeminen on ollut arkipäiväinen käytäntö media-alallakin jo vuosia. Ensimmäisten juttujeni tekemisestä freelancerina sovin valtavankokoisen NMT-puhelimen avulla ja toimitin tekstit toimeksiantajalle sähköpostitse niinkin kaukaisena ajankohtana kuin 1990-luvulla.

Työskentely aluetoimittajana pääkonttorista nähden maakunnan rajamailla on myös antanut arvokasta oppia oman toiminnan järjestämisestä ilman ohjaavaa silmää. Kaikki kaikessa alalle hakeutumisessani oli kuitenkin käsitys siitä, että pystyn välittämään joiltain elämänaloilta tietoa lukijoille paremmin kuin kenties moni muu, kunhan saan tehdä työtä aidossa vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Vaikka kustantajana on muutenkin ollut pakko tottua entistä enempään toimistotyöhön, ei virtuaalisuus omalta kohdaltani korvaa aitoa vuorovaikutusta. Toivottavasti kevät 2020 jää poikkeustilaksi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.