Lauantai 03.06.2023
Nimipäivät: Orvokki, Viola
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
12°C
Tuuli: 4 m/s WNW
 
Avatar photo

Juha Reinikainen

Hattulaan-lehden päätoimittaja, media-alan yrittäjä ja urheiluaktiivi.

Hattulalle dynaaminen strategia 2022–2030

Hattula sai strategian vuosille 2022–2030. Edellistä strategiaa ei tällä kertaa kopioitu vuosiluvut muuttaen. Jo vuoden 2021 alussa alkaneen strategiatyön perustaksi otettiin, että strategia olisi edeltäjäänsä enemmän ulospäinsuuntautunut. Edellisessäkin strategiassa todettiin olevan hyviä elementtejä, mutta se keskittyi enemmän kunnan sisäiseen toimintakulttuuriin.

Hattulassa asioiden halutaan rullaavan sujuvasti, todetaan strategiassa. Mitä tahansa ei kuitenkaan saa sujuvasti rullata minne tahansa ilman rotia, vaan kunnan todetaan myös toimivan talous-, sosiaali- ja ympäristöasioissa kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Keskittymällä lapsiin ja nuoriin halutaan varmistaa, etteivät tulevat sukupolvetkaan jää Hattulassa huomiotta, strategia jatkuu.

Dynaamisuutta lisäävät strategian toteutumisen seurannan mittarit, joihin kuuluvat muun muassa kuntalais-, työntekijä- ja yrittäjäkyselyt. Kun mittareihin on sisällytetty myös innovaatioseuranta, voidaan Hattulan todeta tuoneen ajattelunsa rohkeasti uudelle vuosikymmenelle.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.