Sunnuntai 03.12.2023
Nimipäivät: Meri, Vellamo

Tuuli:
 
Avatar photo

Juha Reinikainen

Hattulaan-lehden päätoimittaja, media-alan yrittäjä ja urheiluaktiivi.

Hyviä joulunpyhiä ja vuotta 2018!

Loppuvuoden kiireet ovat vaihtumassa joulunpyhiin ja uuden vuoden vastaanottamiseen. Viime viikolla Petäykseen kokoontui joululounastajia maistelemaan jouluruokia ja kuulemaan Petäyksen ajankohtaisia kuulumisia. Kuulumiset olivat iloisia, sillä Petäys on varattu jouluksi täyteen ja myös kansainväliset vieraat ovat alkaneet löytää Tyrväntöön. Inkalan Kartano puolestaan palkittiin Maakunnan maistuvimpana ja Lepaan kartanon Kartanoteatteri-esitykset saavat jatkoa ensi keväänä.

Vuoden aikana Hattulassa on tapahtunut paljon isoja asioita, joita vuoden viimeisen lähilehden vuosikoostesivuilla myös kerrataan. Ensimmäiset tämän lähilehden aikana järjestetyt kuntavaalit tuli käytyä ja uusi valtuusto valittua. Kunta on saanut uuden johtajan loppuvuonna ja Panssariprikaatissa komentaja vaihtui heinäkuun alussa. Kanunki vihittiin maan ainoaksi Suomi 100 -asuinalueeksi ja itsenäisyyspäivän juhlinta paraateineen sujui Suomi 100 -hengessä näyttävästi ja juhlan kuvasatoa löytyy myös joulukuun lehden sivuilta.

Yhteiskunnallisten toimijoiden yhteistyö näyttäytyi väkevänä sekä kesän kokonaisturvallisuuspäivässä että itsenäisyyspäivän juhlinnassa. Suomen erään merkittävimmän varuskunnan kotipaikkakunnalla tämän yhteistyön sujuvuutta ei voi liiaksi korostaa.

Joulunpyhinä on aika koota voimia ja kääntää katseet uuteen vuoteen. Ensi vuonnakaan ei juhlinnalta vältytä sillä 2018 tulee kuluneeksi 150 vuotta siitä, kun Hattulan ensimmäinen kuntakokous pidettiin. Hyviä joulunpyhiä ja vuotta 2018!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.