Sunnuntai 14.04.2024
Nimipäivät: Taito

Tuuli:
 
Avatar photo

Juha Reinikainen

Hattulaan-lehden päätoimittaja, media-alan yrittäjä ja urheiluaktiivi.

Juteinikeskukseen ainakin harrastemessut

Hattulan harrastuskenttään pääsi ainakin urheilun osalta tutustumaan loppiaisena Liikut Sää -tapahtumassa Hämeenlinnassa. Viime vuoden loppupuolella hyvinvointipäivässä esittäytyivät puolestaan kunnan liikunta- ja hyvinvointialan yritykset.

Yritykset haluavat asiakkaita ja seurat jäseniä sekä harrastajia. Liikuntamessuilla tosin nousi keskusteluun se, onko seurojen tehtävä tarjota liikunnasta innostuneille mahdollisuus vai niin päin, että ihmisiä puoliväkisin yritetään haalia seuraan komeiden jäsenlukujen toivossa. Liikuntakasvatuksen ja -kulttuurin eteen Hattulassa tehdään jo valmiiksi paljon arvokasta työtä esimerkiksi liikuntakoordinaattorin voimin.

Palloilijat lupasivat tehdä parhaansa, jotta tänä vuonna valmistuva uusi liikuntahalli täyttyisi toiminnasta. Komeiden seinien sinänsä ei pidä antaa huumata, mutta Juteinikeskus on sijainniltaankin niin hyvä, että uusi halli takaa täysin uudet mahdollisuudet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseksi Hattulassa.

Ilman suurta vaivaakin pystyy keksimään, että harrastus- ja hyvinvointipalveluja esittelevä tapahtuma olisi erinomainen lisä Hattulan tapahtumatarjontaan, vaikka seurat järjestäisivätkin myös omia toimintapäiviään. Naapurissa järjestettävää Liikut Sää -tapahtumaa ei ehkä tarvitse ryhtyä haastamaan, mutta tuomaan paikallista täydennystä myös tähän tapahtumalajiin.

Vai onko idea hyvä? Riittävätkö trendilajien markkinointiin yritysten ja seurojen omat tapahtumat, avointen ovien päivät sekä sosiaalinen media? Nähtäväksi jää.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.