Tiistai 21.03.2023
Nimipäivät: Pentti
Hämeenlinna
Selkeää
-2°C
Tuuli: 3 m/s NW
 
Avatar photo

Juha Reinikainen

Hattulaan-lehden päätoimittaja, media-alan yrittäjä ja urheiluaktiivi.

Kauppa valmiina joulusesonkiin

Joulun lähestyminen on ollut pinnalla marraskuun lehteä tehdessä. Yritysjuttujen skaala ulottuu tällä kerralla Katinalasta Iittalaan asti. Ensimmäiset Iittalan ja Kalvolan teemasivumme saavat jatkoa alkukeväästä tai miksei aikaisemminkin, jos kysyntää riittää. Kysyntä on se, mitä kauppakin joulunalusajalta tietysti odottaa ja monet joulutoiveet ja herkkuostokset pystyy toteuttamaan kotikunnassa tai lähialueilla.

Hattulassa vietettiin yrittäjäjuhlat tänä vuonna Petäyksessä. Myös nämä juhlat vietettiin Suomi 100 -hengessä mutta ilman turhaa jäykistelyä. Hämeen Remonttitiimi pokkasi vuoden yrittäjän palkinnon ja palkitun yrityksen toimitusjohtaja Janne Vilén kiitteli Hattulaa hyväksi paikaksi yrittää.

Joulukauppaan liittyvissä jutuissamme aiheena on kaikkea jouluruoista talvipyöräilyyn ja tonttuoviin. Kaksi ensimmäistä ovat kirjoittajallekin varsin tuttuja aiheita, mutta tonttuovissa riittää vielä opeteltavaa.

Satulinna on muuttumassa lähikuukausina tanssipaikasta golfklubiksi laajoine oheistoimintoineen. Pääsimme tutustumaan suunnitelmiin, jotka toteutumisensa jälkeen tuovat Hattulalle taatusti myönteistä mainetta. Työpaikat ja kunnalle koituvat verotulot ovat tärkeä osa tämän hankkeen myönteisiä paikallistaloudellisia vaikutuksia, joita tarvitaan huippusesonkien ulkopuolellakin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.