Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 
Avatar photo

Juha Reinikainen

Hattulaan-lehden päätoimittaja, media-alan yrittäjä ja urheiluaktiivi.

Kuva kehittyvästä Hattulasta

Koulukeskuksen rakentaminen on tuonut pallokentän tienoille lisävilskettä, mutta kausi saatiin silti sovussa läpi.

Juteinikeskuksen rakentaminen on tuonut pallokentän tienoille lisävilskettä, mutta kausi saatiin silti sovussa läpi.

Lumen reunustaman Pullerin kentän laidalta alkanut Parolan Visan jalkapallokauden seuranta päättyi kotivoiton todistamiseen syksyisellä Parolan Pallokentällä. Vihreät Paholaiset jäivät kuitenkin hiuskarvan päähän noususta eikä karsintapaikkaakaan auennut. Ajoittain hyvin kansoitettu katsomo näytti, että kotyleisö osasi arvostaa korkeammilla sarjatasoilla oppinsa hankkineita pelaajia.

Sarjajalkapalloa pystyttiin lupauksen mukaisesti pelaamaan, vaikka viereen kohoaa uusi Juteinikeskus. Työmaa ei siis saanut ikävää julkisuutta, vaan päin vastoin rakennukseen valittu maalämmitys on saanut julkisuutta myös paikallismediaa laajemmin.

Jo toiminnassa oleva uusi hoivakoti Willa Katinala, Kanta-Hämeen Aluetaksin uusi toimitalo ja muun muassa K-Supermarketin täyttyvät oheistilat ovat osaltaan luomassa kuvassa kehittyvästä Hattulasta. Kunta ei ole kokenut pelkkää kasvojenkohotusta vaan monin paikoin todellisen rakennemuutoksen.

Hattulan kehittämisryhmässäkin jonkin aikaa kuunteluoppilaan roolissa istuneena voin myös huomisen Hattulan Yrittäjäjuhlan kynnyksellä yrittäjänä kiittää, että kunnassa ei olla keskitytty pelkästään jätti-investointeihin ja niin sanotun HHT-akselin ts. “kasvukäytävän” hehkuttamiseen vaan myös pienempiin, kehittämistä kaipaaviin asioihin.

Huomenna Pehtoorissa palkitaan Hattulan Vuoden Yrittäjä, joka saa hetkeksi saa kunnian antaa kasvot kasvavalle, kehittyvälle ja ennakkoluulottomasti uusia teknisiä ratkaisuja hyödyntävälle kunnalle. Juhlinnan varjossa sadat yritykset ja yrittäjät tekevät koko ajan omaa hiljaista työtään ja antavat resursseja myös julkisten palvelujen kehittämiseksi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.