Torstai 26.05.2022
Nimipäivät: Minna, Vilma, Miina, Mimmi, Vilhelmiina
Hämeenlinna
Sadekuuroja
10°C
Tuuli: 2 m/s I
 

Juha Reinikainen

Hattulaan-lehden päätoimittaja, media-alan yrittäjä ja urheiluaktiivi.

Posti lakkoilee, yritykset laskevat tappioitaan

Hattula Media on yksi niistä monista yrityksistä ja julkisista organisaatioista, jotka odottavat lähes kauhunsekaisin tuntein postilakon loppua. Olemme viime vuonna tehneet Postin kanssa sopimuksen siitä, että valtionyhtiö jakaa lehtemme Hattulan kotitalouksiin.

Torstaina 28.11. painettavaa lehteä teemme siinä käsityksessä, että lehti varmastikin jaetaan kotitalouksiin, koska emme ole saaneet muutakaan tietoa sopimuskumppaniltamme.

Edellä oleva lause oli ironiaa. Valmistaudumme julkaisemaan lehden normaaliin tapaan näköislehtenä sekä tilaamaan lehden painatuksen ja saattamaan lehteä normaaleihin noutojakelupisteisiimme ja laajemminkin haettavaksi yrityksiin, jotka haluavat auttaa paikallisviestinnän tulevaisuutta.

Rikkureiksi emme halua työtaistelussa ryhtyä, vaikka itse olenkin jakanut sekä K-Market Mini-Sirkiän mainosmonisteita että kaupunginosalehti Kulmakuntaa että maakuntalehti Aamulehteä. Homma saattaisi onnistua, mutta ei lähdetä turhia leikkimään.

Mikäli lakko sattuisi loppumaan, lehti ehkä jaetaan Postin toimesta.

Ensi vuodeksi emme ole uskaltaneet tehdä Postille jakeluvarauksia. Katsomme ensin, miten sopimuskumppanimme hoitaa hommansa loppuvuonna.

Maa lakkoilee, yritykset laskevat tappioitaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.