Maanantai 25.09.2023
Nimipäivät: Kullervo

Tuuli:
 
Avatar photo

Juha Reinikainen

Hattulaan-lehden päätoimittaja, media-alan yrittäjä ja urheiluaktiivi.

Rauhallista joulua ja maailmasta parempi paikka!

Joulu koittaa. Toisille se tietää mahdollisuutta rauhoittua arjen kiireistä, mutta moni jatkaa työntekoa pyhinäkin. Me onnelliset lomailevat voimme tehdä sekä omasta että pyhinä töitä tekevien joulusta helpomman, kun muistamme oikeasti rauhoittua.

Poliisit tuskin haluavat selvittää perheriitaasi joulun pyhinä eivätkä hoitajat ja lääkärit käyttää työaikaansa jälkien paikkailuun. Jos alkaa ahdistaa, lähde lenkille.

Älä läträä alkoholin kanssa äläkä ainakaan ala miettiä tunnelmallista kynttilävalaistusta jos kuitenkin läträät. Yksikin estettävissä ollut tulipalo voi viedä resursseja jostain muualta.

Muistetaan joulun alla myös vapaaehtoisia. Vapaaehtoisten järjestämät keräykset ja lahjoitukset mahdollistavat tänäkin vuonna hyvän joulun monelle.

Vapaaehtoiset järjestöt, kuten paikallinen Punainen Risti, tekevät myös tärkeätä työtä koko vuoden ajan. Paikallislehdessä käsittelimme hiljattain SPR:n monipuolista toimintaa ja joulukuun 15. päivänä Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoiset palkittiin valtakunnallisella sosiaali- ja terveysalan turvallisuuspalkinnolla.

– Heidän supervoimansa ei liity epäluonnollisiin fyysisiin ominaisuuksiin tai matkustamiseen ajassa ja ulottuvuuksissa vaan uskomattomaan kykyyn tehdä maailmasta hieman parempi paikka oman toiminnan avulla, totesi sosiaali- ja terveysalan turvallisuustoimikunnan puheenjohtaja Jussi Rapeli.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.