Tiistai 26.09.2023
Nimipäivät: Kuisma

Tuuli:
 
Avatar photo

Juha Reinikainen

Hattulaan-lehden päätoimittaja, media-alan yrittäjä ja urheiluaktiivi.

Sukella Hattulan kesään

Kesä kaikkine tapahtumineen on vihdoin edessä parin vuoden poikkeusolojen jälkeen. Ainakin meidän perheessä on jo ehditty tehdä ensimmäiset pyöräretket Mierolan siltakahvilaan, palloilla nurmikentällä ja tehdä paikallisilta puutarhoilta ensimmäiset kotipihaa koristavat kevätostokset.

Hattulan kesälehti henkii perinteisiin tukeutuvaa elämäniloa. Ravintola- ja tapahtuma-ala ovat kärsineet parin viime vuoden aikana erilaisista suluista valtavasti. Silti uskoa tulevaan vielä on ja nyt on asiakkaillakin vihdoin lupa syödä, juoda ja nauttia.

Hattulasta löytyy tarvittavat tilat myös omaehtoisen tapahtuman, kuten kokouksen tai juhlien järjestämiseen. Tapahtumaansa saa upeat puitteet esimerkiksi maalaisympäristöstä tai rantasaunasta. Hyvät pohjatiedot kunnasta saa jo tutustumalla kesälehtemme Hattula-visaan!

Perinteet elävät kunnassa vahvasti muun muassa Pyhän ristin kirkon, Panssarimuseon ja lukuisten historiallisten elinympäristöjen ja kartanoiden ansiosta. Kotiseutuyhdistys Hattula-seura on saanut viime aikoina uutta tuulta purjeisiinsa ja herättelee toimintaa Hattula-pirtillä.

Ja mikäli on päättänyt omistaa kesänsä kunnon kohottamiseen tai virkistysliikuntaan, siihen löytyy Hattulasta mielettömän hyvät puitteet! Perinteiselle golfille löytyy miljööt niin Sattulasta kuin Lepaaltakin ja uusi suosikkilaji multigolf on otettu Hattulassa myös omaksi. Vuoden pyöräilykunnaksikin taannoin nimetty Hattula tarjoaa myös hyvät maastot niin kestopäällysteellä kuin maastossakin polkeville.

Omat kesäsuunnitelmani sisältävät jotain kaikista edellämainituista. Superaktiivisten harrastuskesien jälkeen aion omistaa osan kesästä pelkälle oleilulle ja korkeintaan kulttuurikohteissa kiertelylle, maustaa leppoisaa oleiluani sopivalla herkuttelulla ja toimintatarmon kasvaessa voittamattomaksi, lähteä pitkälle pyörälenkille ja uimaan. Sukella sinäkin Hattulan kesään!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.