Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 
Avatar photo

Juha Reinikainen

Hattulaan-lehden päätoimittaja, media-alan yrittäjä ja urheiluaktiivi.

Syyslomasta potkua pimeneviin ilmoihin

Syysloma katkaisi ainakin koululaisten opiskeluvuoden hetkeksi ja antoi mahdollisuuden ladata akkuja loppuvuotta varten. Lähilehden koostaminen lomaviikolla puolestaan osoitti, että poikamme ja tyttäremme ovat valveilla ja innokkaita auttamaan lehdentekopyrinnöissämme.

Lukemisen suosio ei Hattulassa taannu, kertoi vierailu kirjastolla. Alan asiantuntijat koostivat pyynnöstä vielä lukutärppilistan pimeään vuodenaikaan eli ei kun aapisten kimppuun.

Harrastuksissakin eletään siirtymää kesälajeista talvilajeihin, vaikka innokkaimmat toki treenaavat lajiaan ympärivuotisesti. Salikortti tuli ladattua ja jalat lievästi alkuinnostuksesta kipeinä iski kuitenkin vielä idea lähteä maastopyörätapahtuma KiipMTB:hen.

Siellä eri sarjoissa Hatunen Racing Teamin polkijat ja muut paikalliset urhot olivat taas näyttävästi esillä, eli kantaakohan kunnankin panostus pyöräilyoloihin nyt entistä parempaa hedelmää?

Pallokentällä urakoidaan katsomon uusimisen parissa. Pieni investointi riittää tärkeään työhön, sillä omakohtainen kokemus kertoo, että paikalliset junioriottelut ovat monesti niitä kiinnostavimpia ja intensiivisimpiä.

Lumihiutaleiden jo putoillessa tuli autoiltua pitkästä aikaa myös Lusiin kuulemaan Mammalan Barbro Jääskeläisen työstä. Paikallista osaamista, josta aina kuuluu soittaa kelloja.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.