Sunnuntai 03.12.2023
Nimipäivät: Meri, Vellamo

Tuuli:
 

Lukijalta-blogi on Hattulaan.fi-lehden yleisönosasto. Kirjoituksia voi kommentoida alla olevaan kommenttikenttään. Toimitus moderoi kommentteja. Lähetä Lukijalta-palstalle tarkoitetut jutut ja kuvat osoitteeseen toimitus@hattulaan.fi lähettäjätietoineen, jotka jäävät toimituksen tietoon. Pidätämme oikeuden Lukijalta-blogien editoitointiin.

Hintojen nousu on hallituksen syy

Suomen hallitus vierittää meidän kaikkien lompakkoa kouraisevien hintojen nousun ensin koronan ja sitten Putinin syyksi. Ei se niin yksinkertaista ole. Suomen nykyhallitus on omilla toimillaan, kuten suuruudenhullu ilmastopolitiikka, jota perussuomalaiset eivät ollenkaan hyväksy, aiheuttanut erityisesti polttonesteiden hinnan nousun. Se taas vaikuttaa hintojen nousuun yleisesti, kun esimerkiksi ruuan jakelukustannukset ja tuottamisen kustannukset ovat nousseet ja nousevat edelleen.

Sitten kun Suomen hallitus vihdoin ja viimein jotain saa itse päätettyä, on kyseessä jonkinlainen tulonsiirto himmeli. Kansa laitetaan hakemaan erilaisia tukia ja samalla ihmisten kontrollointi kasvaa. Sähkölaskuihin saa hakea helpotusta, joka maksetaan juuri ennen vaaleja. Tämä on tarkoin harkittua toimintaa ja on siis törkeää vaalivakuttamista.

Polttonesteiden, ruuan ja sähkön arvonlisäveroa lasketaan heti vaikka pariksi vuodeksi ja katsotaan sitten tilanne uudestaan. Ilmastohulluus pitää lopettaa, koska meillä ei ole siihen yksinkertaisesti varaa. Suomi köyhtyy ja muu maailma porskuttaa polttamalla öljyä, maakaasua ja hiiltä. Ja meidän pitäisi talvella palella. Puutakaan ei saisi enää polttaa. Hulluksi on mennyt. Onneksi huhtikuussa on eduskuntavaalit, niiden tulos ratkaisee, millä tiellä edetään maassa nimeltä Suomi.

Kari Suomalainen

eduskuntavaaliehdokas / Häme

Perussuomalaiset

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.