Tiistai 16.08.2022
Nimipäivät: Aulis
Hämeenlinna
Selkeää
27°C
Tuuli: 6 m/s EI
 

Lukijalta-blogi on Hattulaan.fi-lehden yleisönosasto. Kirjoituksia voi kommentoida alla olevaan kommenttikenttään. Toimitus moderoi kommentteja. Lähetä Lukijalta-palstalle tarkoitetut jutut ja kuvat osoitteeseen toimitus@hattulaan.fi lähettäjätietoineen, jotka jäävät toimituksen tietoon. Pidätämme oikeuden Lukijalta-blogien editoitointiin.

Kiitokset tervetulleesta avusta

Eräänä sunnuntaiaamuna muutama viikko sitten soi ovikellomme ja mieheni meni ovelle.

Siellä seisoi nuori mies ja kysyi, että “voisiko hän auttaa jotenkin”? Onko esim. auton renkaiden vaihtoa, talon rännien putsaamista, pihan haravointia tai onko jotain muuta, missä hän voisi auttaa? No olihan meillä…ja yllättyneenä mieheni teki treffit seuraavalle päivälle.

Nuori opiskelijamies, nimeltään Juho, oli jo ehtinyt käydä auttamassa erästä naapurissa asuvaa seniori-ikäistä rouvaa ja silloin hänelle oli tullut ajatus, että hän voisi tarjota apuaan muillekin.

Juho saapui treffeille sovitusti. Hän kertoi olevansa naapurista ja tunnistimmekin hänet, mutta olimme suunnattoman ihmeissämme tästä käsittämättömästä tarjouksesta, sillä seniori-kansalaisille apu on tervetullutta.

Kyllä tuntui mahtavalta, että tuollaisia nuoria miehiä on vielä nykymaailmassa olemassa ja sanoimme sen tietenkin hänellekin. Ja kun halusimme antaa hänelle pienen korvauksen, hän näytti sydäntään ja sanoi, ettei hän halua missään tapauksessa mitään, vaan oli ilo auttaa, ja että tuo hymy riittää…

Rännit on nyt putsattu ja painavat terassikalusteet ovat myös talon vintillä!

Olemme hänelle todella kiitollisia avusta!

Marja Nordberg, Hattula

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.