Lauantai 03.06.2023
Nimipäivät: Orvokki, Viola
Hämeenlinna
Selkeää
12°C
Tuuli: 4 m/s WNW
 
Avatar photo

Lukijalta-blogi on Hattulaan.fi-lehden yleisönosasto. Kirjoituksia voi kommentoida alla olevaan kommenttikenttään. Toimitus moderoi kommentteja. Lähetä Lukijalta-palstalle tarkoitetut jutut ja kuvat osoitteeseen toimitus@hattulaan.fi lähettäjätietoineen, jotka jäävät toimituksen tietoon. Pidätämme oikeuden Lukijalta-blogien editoitointiin.

Perussuomalaisten valtuustoaloite 20.4.

Dynaamisessa, kehittyvässä organisaatiossa arvioidaan jatkuvasti oman tekemisen laatua. Jälkiarvioinnissa opitaan virheistä ja pyritään tekemään asioita paremmin seuraavalla kerralla.

Yläkoulun rakentamishanke oli mittava projekti. Se oli myös kunnan organisaatiolle uusi haaste, kun rakentaminen toteutettiin KVR-urakkana. Koulu valmistui, mutta myöhästyi alkuperäisestä, kuntalaisille luvatusta aikataulusta. Viivästymisen syyt tulee selvittää.

Jälkiarviointi tulee teettää ulkopuolisella rakennusalan osaajalla, joka pystyy objektiivisesti arvioimaan sekä Hattulan kunnan että Fixcel Oy:n toimintaa ja tekemään parannusehdotuksia. Uskomme, että jälkiarvioinnilla sekä rakennuttaja että rakentaja voivat saada kehittämisehdotuksia, jotka parantavat merkittävästi tulevien rakentamishankkeitten onnistumista ja aikataulujen pitävyyttä. Kun osapuolet tuntevat toistensa prosessit, yhteistyö sujuu hyvin.

Hattulan Perussuomalaisten valtuustoryhmä esittää, että Hattulan kunta teettää yhteistyössä Fixcel Oy:n kanssa ulkopuolisella rakennusalan ammattilaisella jälkiarvioinnin yläkoulun rakennusprojektista. Mikäli Fixcel ei halua lähteä mukaan hankkeeseen, kunta tilaa yksin jälkiarviointiraportin omaan käyttöönsä. Raportin suosituksien perusteella päätetään
rakennuttamisprosessiemme kehittämisestä.

Hattulassa 20.4.2022,

Hattulan Perussuomalaisten valtuustoryhmä

Hattulan kunnanvaltuusto kokoontui huhtikuun 20. päivänä. Osa valtuutetuista osallistui kokoukseen Juteinitalon auditoriossa, osa etänä tietoverkon kokousohjelman välityksellä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.