Sunnuntai 03.12.2023
Nimipäivät: Meri, Vellamo

Tuuli:
 

Lukijalta-blogi on Hattulaan.fi-lehden yleisönosasto. Kirjoituksia voi kommentoida alla olevaan kommenttikenttään. Toimitus moderoi kommentteja. Lähetä Lukijalta-palstalle tarkoitetut jutut ja kuvat osoitteeseen toimitus@hattulaan.fi lähettäjätietoineen, jotka jäävät toimituksen tietoon. Pidätämme oikeuden Lukijalta-blogien editoitointiin.

Parolan keskustaan tarvitaan viinakauppa

Hattulan kunta ja yrittäjät ovat pohtineet, miten parhaiten elävöittää kuntakeskustaa. Minäpä kerron sen.  Kunnan ja yrittäjäjärjestön on ruvettava täysillä painamaan päälle, jotta Parolan keskustaan saataisiin Alko eli suomeksi sanottuna viinakauppa.

Tiiriön kauppakeskukseen ja Goodmaniin valuu vuosittain miljoonia sekä vakituisten Hattulan asukkaiden että mökkiläisten euroja vain siksi, että juomat on haettava naapurikunnasta. Ja kun kerran lähdetään Alkoon, niin samalla kertaa hoidetaan muutkin hankinnat. Eli Hämeenlinnaan menevät nekin rahat.

Luonteva Alkon paikka olisi tietysti ruokakaupan yhteydessä. Mutta kilpailuasetelma K-Supparin ja S-Marketin välillä on niin kova, että Alkon sijoittamisesta jomman kumman marketin yhteyteen syntyisi takuulla keskusliikkeiden välinen kisa, joka vain hankaloittaisi asiaa.

Parolan tapauksessa olisi löydettävä joku muu ratkaisu -tilaahan keskustassa on. Sekä valmista tyhjää että tonttia rakentaa. Se on varmaa, että minne tahansa nykyaikainen palvelu-Alko sijoitetaankin, alkaa sen viereisissäkin liiketiloissa pitkäripainen käydä.

Nimim. “Moonshine” 

1 kommentti

  1. Raivo Raitis:

    Tänne tarvitä yhtään enempää viinanmyyjiä! Kyllä sitä saa kyliltä jo nytkin, jos osaa kysyä.

    Nimim. Raivo Raitis

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.