Lauantai 28.05.2022
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Sadekuuroja
13°C
Tuuli: 1 m/s EEL
 

Hattulan kunta tiiviisti mukana HHT-verkostoyhteistyössä

Vuonna 2013 käynnistettyä, HHT-yhteistyöhön liittyvää projektia päätettiin loppukesästä 2015 jatkaa hankemuotoisena. Hattulan kunta jatkaa tärkeässä projektissa mukanaoloa kunnanhallituksen 24.8.2015 tekemällä päätöksellä.

Helsingistä Hämeenlinnan kautta Tampereelle ulottuva vyöhyke (HHT-kasvuvyöhyke) muodostaa Suomen aluerakenteessa ainutlaatuisen kokonaisuuden, jolla sijaitsee merkittävä osa Suomen tuotannosta, työpaikoista sekä väestöstä.

Alueen tiivis ja yhtenäinen rakenne muodostaa merkittävän kansallisen elinvoimamahdollisuuden sekä kansainvälisen kilpailukykyelementin, jonka kehittäminen edelleen on tärkeää erityisesti kaikille verkostoyhteistyössä mukana oleville toimijoille, mutta samalla koko Suomelle.

Verkostoyhteistyön ja alueellisen kehittämisen merkityksen vuoksi Hattulan kunta on halunnut edelleen jatkaa mukana hankkeessa. Kyse on myös paikallisen elinvoiman ja kilpailukykymme turvaamisesta. Keskeinen sijaintimme kasvuvyöhykkeellä tukee osallistumista. HHT-verkostoyhteistyö mahdollistaa Hattulan mukanaolon niin päätöksenteossa kuin kiihtyvässä kehityksessäkin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.