Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 

Juteinikeskuksen peruskivi muurattiin

499_685x457

Kunnanjohtaja Heidi Rämö ja sivistyslautakunnan puheenjohtaja Heimo Miettinen olivat Juteinikeskuksen ensimmäiset peruskiven muuraajat (yläkuva). Syyslukukaudella 2016 käyttöönotettavan uuden koulukeskus-monitoimitalon harjannostajais-muuraustilaisuus pidettiin tulevassa liikuntahallissa.

– Täysimittainen sisäpelikenttä saa laidalleen kiinteän, 300-paikkaisen katsomon jonka alle tehdään säilytystiloja, kertoi liikunta- ja vapaa-aikatoimen päällikkö Jari Salmela.

Heimo Miettinen kehui tulevaa rakennusta, mutta totesi että opettajat silti luovat koulutyön sisällön ja hengen. Hän myös tiesi, että uuteen kouluun on opettajakunnan keskuudessa suoranaista pyrkyä. Nimestä – Juteinikeskus – Miettinen totesi, että se on nimetty sivistyksen paikallisen vaikuttajan mukaan, mutta rakennuksen monipuolisuutta korostaa se, että sivistyslautakunta tietoisesti jätti siitä pois sanan “koulu”.

Toimitusjohtaja Miikka Routama, Pohjola-Rakennus Häme, ylisti Hattulan kuntaa siitä, että isoon mutta tarpeelliseen investointiin on uskallettu ryhtyä taloudellisesti heikompanakin aikana.

– Hattulassa on osattu erottaa käyttö- ja investointitalous toisistaan, hän päätteli.

Pääurakoitsijan toimitusjohtaja kiitteli myös Hattulan kunnan projektijohtaja Risto Hastia siitä, että kaikki työmaahan littyvät asiat on suorittu kuntoon ilman turhia viivytyksiä.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.