Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

4H järjestää kerhotoimintaa Lepaalla, Parolassa ja Pekolassa

Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys järjestää tänäkin syksynä monipuolista harrastekerhotoimintaa myös Hattulassa, jossa kerhotoimintaa järjestetään Parolassa, Pekolassa ja Lepaalla.

Alakoululaisten 4H-harrastekerhot tarjoavat monipuolisen kattauksen kivaa tekemistä arki-iltoihin. Hämeenlinnassa kokoonnutaan muun muassa koirakerhoon tai kokkailemaan, Iittalassa humisevat lennokit ja Hauholla pärisevät moottorit.

Taiteilut ja kädentaidot ovat vallassa Tikin taidekerhossa, Iittalan, Jukolan ja Pekolan puuhakerhoissa tai Parolan kässäkerhossa. 4H-kerhot ovat edullista ja mukavaa ohjattua toimintaa, joka soveltuu kaikille lapsille. Syksyn uutuutena 4H järjestää kaksi lapsen ja aikuisen Pienet kädet- isot kädet- kerhoryhmää, toisen keramiikka- ja toisen kokkailuaihein.

Lennokkikerhoilun mielenkiintoiseen maailmaan pääsee tutustumaan lapsen ja aikuisen yhteisellä heittiökone-lyhytkurssilla syyskuun puolivälissä. 4H-yhdistys järjestää lokakuussa Osaava kerhonohjaaja-koulutuksen nuorille kerhonohjaajille ja ohjaajaksi haluaville. Perheitä palvelee Linnanpuiston lapsiparkki leikkipuistoineen. Puisto palvelee syyskaudella torstai- ja perjantaiaamupäivisin.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset kaikkiin toimintoihin: www.hameenlinna.4h.fi (Hattulaan.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.