Lauantai 28.05.2022
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Pilvistä
12°C
Tuuli: 1 m/s EI
 

Hämeessä ei vältytty päihtyneiltä kuskeilta

Mieskuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Hämeenlinnassa Paasikivenkadulla 2.1.2022 päivällä. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,66 mg/l.

Lakkolantiellä sunnuntaina iltapäivällä kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,68 mg/l Hämeenlinnassa.

Lisäksi kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Lahden Vesijärvenkadulla 3.1.2022 yöllä mies menetti ajoneuvon hallinnan osuen tien vieressä olevaan valaisintolppaan. Tilanteesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,61 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Niin ikään Lahdessa Laatukadulla sunnuntai-illalla poliisin haaviin jäi ajoneuvoa kuljettanut mies, joka ei suostunut puhaltamaan poliisin alkometriin.

Henkilö oli siinä määrin päihtynyt, että ei pysynyt pystyssä poliisin lähtiessä viemään miestä verikokeisiin. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Sunnuntaiaamuna Lahdessa Vanhanradankadulla pysäytettyä miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Sunnuntaina iltapäivällä Orimattilassa Helsingintiellä ajoneuvoa kuljettanut mies menetti ajoneuvon hallinnan ja ajautui vastaantulevien kaistalle osuen vastaantulevan auton keulaan.

Vastaantulevan auton kuljettaja sekä epäilty kuljettaja sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Myös ajoneuvot kärsivät vaurioita.

Kuljettaja puhalsi alkometriin 1,76 mg/l, ja hänen käyttämässään autossa oli kesärenkaat ja se oli liikennekäytöstä poistettu.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja vammantuottamukseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.