Tiistai 28.11.2023
Nimipäivät: Heini, Kaisla

Tuuli:
 

Hämeessä jäi kiinni useita rattijuoppoja

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja vammantuottamukseen Hämeenlinnassa Vanajantien ja Hilpi Kummilantien tien risteyksessä keskiviikkona aamulla.

Rikoksesta epäilty ajoneuvon kuljettaja oli kääntynyt vasemmalle Hilpi Kummilan tielle Vanajantieltä. Kuljettaja ei ollut havainnut ajorataa pitkin ajanutta vastaantulevaa polkupyöräilijää. Polkupyöräilijä oli törmännyt kääntyvän ajoneuvon oikeaan kylkeen. Polkupyöräilijällä oli kypärä päässä mutta hän sai silti sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa Orimattilankadulla keskiviikkona päivällä. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,74 mg/l. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Naishenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Orimattilassa Pukkilantiellä keskiviikkona iltapäivällä. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,7 mg/l.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Riihimäellä VT3:lla keskiviikkona illalla. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,86 mg/l.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Heinolassa Marjatiellä keskiviikkona yöllä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineille. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettaja oli liikkeellä moottoripyörällä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.