Torstai 13.06.2024
Nimipäivät: Raili, Raila

Tuuli:
 

Hämeessä liikkeellä useita päihtyneitä kuljettajia

Poliisi poimi vuorokauden aikana liikenteestä useita alkoholin tai huumausaineen vaikutuksen alaisena autoilleita. Kuva: Poliisi.

Poliisi pysäytti Hämeessä useita kuljettajia, joiden ajokunnossa oli huomautettavaa. Suurinta osaa päihtyneenä rattiin lähteneistä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta.

Liikennepoliisin partio, joka oli suorittamassa liikenteenvalvontaa Sysmässä Valtatiellä 4, kiinnitti huomiota autoon, jonka ikkunasta heitettiin roskia tien pientareelle. Partio tarkisti auton ja sen kuljettajan. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja partiota epäilytti miehen ajokunto.

Mies puhalsi seulonta-alkometriin tuloksen 0,00 promillea, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen kokaiinin osalta. Kuljettaja käytettiin verikokeissa ja kuulusteltiin epäiltynä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Poliisi pysäytti Riihimäellä valtatiellä 3 ajaneen auton kuljettajan ajokunnon selvittämiseksi. Autoa kuljettanut mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin törkeää rattijuopumusta osoittavan tuloksen. Mies käytettiin verikokeissa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lahden keskustan lähellä partioineet poliisit kiinnittivät huomiota edellään ajaneeseen autoon ja päättivät tarkistaa auton ja kuljettajan. Autoa kuljettanut mies puhalsi seulonta-alkometriin tuloksen 0,00 promillea. Kuljettajalle tehtiin huumausainepikatesti, joka oli positiivinen kokaiinin osalta. Mies käytettiin verikokeissa ja hänet kuulusteltiin. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisi pysäytti auton Lahden keskustassa ja totesi kuljettajan ajo-oikeuden olevan vanhentunut. Partio teki kuljettajana toimineelle miehelle huumausainepikatestin, joka oli positiivinen amfetamiinin osalta. Mies käytettiin verikokeissa ja kuulusteltiin epäiltynä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.