Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 

Hattula selvittää perusteellisesti rakennus- ja paikkatiedot

Hattulan kunnanvaltuusto haluaa uuden rakennus- ja paikkatietojen päivityksen valmiiksi korkeintaan neljässä vuodessa. Vanhan kiinteistöveronpäivitysprojektin keskeyttämisen jälkeen kunta on valmistellut uuden projektin käynnistämistä.

Projekti koskee kiinteistöverotusta sekä kiinteistötietojen ja vanhojen rakennuslupa-asioiden käsittelyä palvelevien tietojen päivitystä. Uusi projekti on aiempaa kokonaisvaltaisempi rakennus- ja paikkatietojen päivitysprojekti.

Kunnanvaltuusto hyväksyi projektin muutokset sillä Kaj Nordenswanin esittämällä lisäyksellä, että projekti saa kestää enintään neljä vuotta. Selvityksen lähtökohta alun perin oli kiinteistöverotulojen pohjana olevien tietojen tarkistus, nyt lähdetään selvittämään laajemmin kunnan rakennetun ympäristön järjestelmätietoja.

Valtuusto hylkäsi yhden kiinteistökaupan, koska kaavoituksellinen tilanne ei salli maakauppaa.

Valtuusto päätti myös valtuustokauden toisen puolikkaan keskeisten luottamustehtävien jaosta. Valtuuston puheenjohtajan nuija säilyy Kari Ventolalla (ps.) ja kunnanhallituksen puheenjohtajuus Ellen Rydbeckillä (kok.).

Lauri Siukola (kok.) jätti kokoomuksen ja kristillisdemokraattien nimissä valtuustoaloitteen jossa esitetään viestintä- ja markkinointipäällikön toimen perustamista kuntaan.

Seppo Söderlund äänessä Hattulan kunnanvaltuuston keskiviikkoisessa kokouksessa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.