Tiistai 27.07.2021
Nimipäivät: Heidi
Hämeenlinna
Melkein selkeää
26°C
Tuuli: 3 m/s IEI
 

HATTULA VILLAS: Kunnanhallituksen puheenjohtaja Matti Puotila tyytyväinen Hattulan puolesta

Hattulan kunnanhallitus hyväksyi eilisessä kokouksessaan sopimukset, joiden turvin Sattulaan ryhdytään laatimaan uuden asuinalueen mahdollistavaa asemakaavaa. Seniorien asuinalue, jota markkinoidaan nimellä Hattula Villas, on kunnanhallituksen puheenjohtaja Matti Puotilan (kok.) mielestä päänavaus uudenlaiselle ajattelulle Hattulassa ja palveluyhteiskunnan kannalta tärkeä hanke.

– Tunnen tyytyväisyyttä kunnan puolesta. Tämä osa Hattulasta on ollut vähän alavireinen mutta nyt siitä tulee jopa pieni keskus, kuvailee Puotila Sattulan-Nihattulan aluetta.

Kunnan kehittämisen kannalta Puotila sanoo hankkeen räjäyttävän käyntiin toimintatavan, jota uusi elinkeinojohtaja Kari Uusitalo on ajanut.

– Tavoitteena on ollut poistaa järkevän toiminnan esteet. Kunnan kehittämistä on pohdittu yhdessä yrittäjien kanssa ja tämä on ensimmäinen hanke uudesta ajattelusta jossa kuntaa kehitetään yksityisen pääoman kautta.

Puotila arvioi, että ensimmäisenä alueelle rakennetaan suunnitelmien mukaisia asuinrakennuksia.

– Kun alue tulee rakennetuksi, palveluasumisellekin varmasti syntyy kysyntää, hän uskoo.

Juha Reinikainen

Lisää aiheesta: Hattula Villas on yli 50-vuotiaille rakennettava uusi asuinalue

1 kommentti

  1. Ann-Mari:

    Olen ollut kesä-hattulalainen perheeni kanssa jo yli 30 vuotta ja usein kaivannut tietoja Hattukan tapahtumista ja paikallisista yrityksistä ja niiden tarjoamista palveluluista .
    Erinomaista, että tuotte tietoa Hattulasta näin Facebookin kautta.

     

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.