Perjantai 19.04.2024
Nimipäivät: Pilvi, Pälvi

Tuuli:
 

Hattulan Eurojackpot-voittaja harkitsee Australian matkaa

Hattulalainen mies sai unohtumattoman 70-vuotissyntymäpäivälahjan muutama viikko sitten, kertoo Veikkaus tiedotteessaan. Eurojackpot-pallot pyörivät nimittäin viikolla 51 niin, että mies voitti pelistä lähes miljoonan.Vielä perjantaina arvonnan jälkeen mies ei tiennyt voitosta mitään. Lauantaiaamuna hän aloitti 70-vuotissyntymäpäivänsä tarkistamalla pelitilinsä mahdolliset voitot. Siellä komeili 984 808 euron summa.

– Olin aivan sekaisin. Tuijotin summaa ja siirtelin pilkkua edestakaisin. Ajattelin, että ei voi olla totta, että vielä syntymäpäivänä käy näin, mies kertoo Veikkauksen voittajakahveilla.

Mies soitti pahimmasta pökerryksestä toivuttuaan tyttärelleen.

– Tytär hihkui puhelimen päässä ilosta. Hänkin oli niin onnellinen, voittaja kertoo.

Muilta ihmisiltä mies on pitänyt voittonsa salassa.

– Minusta on hauskaa, kun ihmiset kylillä pohtivat, että kenelle se voitto meni, voittaja hykertelee.

Voittaja oli valinnut pelikseen 36 rivin järjestelmän, minkä ansiosta hänen peliinsä osui kaksi osumaa toiseksi ylimmästä voittoluokasta sekä joukko alavoittoja. Yhdellä 5+1-tuloksella olisi voittanut noin 450.000 euroa.

Vielä suurempikin voitto olisi miehelle kelvannut.

– Vähän jäi harmittamaan, että yhdessä toisessa rivissäni oli toinenkin oikea tähtinumero, mutta ei siinä rivissä jolla voitin, hän mietiskelee.

Vannoutunut veikkaaja kertoo pelanneensa aiemmin Lottoa, mutta on nyt siirtynyt Eurojackpotiin.

– Siitä on tullut minulle joitakin pikkuvoittoja, mikä on innostanut pelaamaan lisää, mies kertoo.

Eurojackpotia mies kertoo pelaavansa varsin suunnitelmallisesti. Rivien suunnittelemisen hän aloittaa jo paria päivää ennen niiden jättöä.

– Minulla on koottuna paperille kaikki Eurojackpotin voittorivit. Valitsen yleensä riveihini numeroita vanhojen voittorivien numeroiden läheltä, hän kertoo strategiastaan.

– Nyt pitäisi kyllä varmaan koota voittorivit jo Exceliin, kun niitä alkaa olla niin paljon, hän nauraa.

Voittorahansa onnekas 70-vuotias aikoo sijoittaa järkevästi.

– Varmaan täytyisi joitain kiinteistöjä ja metsämaata ostaa. Uutta autoakin olen miettinyt, vaikka ei siinä vanhassakaan mitään vikaa ole, hän pohtii.

Nuorempana maailmaa kiertänyt mies on reissannut monessa maapallon kolkassa. Matkustelu kiinnostaisi häntä edelleenkin, jos vain terveys antaa myöden.

– Australiassa en ole vielä käynyt. Nyt voisin kyllä sinnekin mennä, voittaja miettii.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.