Sunnuntai 26.06.2022
Nimipäivät: Jorma, Jarmo, Jarkko, Jarno, Jere
Hämeenlinna
Melkein selkeää
14°C
Tuuli: 1 m/s EI
 

Hattulan keskustassa kuolonkolari

Hattulantien ja Kinnalantien risteyksessä Hattulassa tapahtui eilen henkilöauton ja kuorma-auton välinen liikenneonnettomuus, jossa kuoli henkilöauton kyydissä ollut matkustaja. Poliisi tutkii kolaria liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Hattulan kunnanvaltuusto oli onnettomuutta edeltävänä iltana päättänyt äänestyksen jälkeen pitää talousarvion investointiohjelmassa liikenneympyrän rakentamisen kyseiseen, vaaralliseksi tiedettyyn risteykseen.

Poliisipartio pysäytti auton Härkätiellä Hämeenlinnassa. Kuljettajana olleelle miehelle suoritettiin huumausainepikatesti. Testin mukaan mies oli käyttänyt huumausaineita ja huumaavia lääkkeitä. Kuljettaja käytettiin verikokeissa. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Aleksis Kiven kadun ja Taula-Matin tien risteyksessä Hämeenlinnassa tapahtui henkilöauton ja moottoripyörän välinen liikenneonnettomuus. Henkilöauton kuljettajalla oli tilanteessa väistämisvelvollisuus, mutta hän ei havainnut risteävää tietä ajanutta moottoripyörää. Moottoripyörällä liikkeellä olleet kaksi henkilöä loukkaantuivat onnettomuudessa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.