Tiistai 11.08.2020
Nimipäivät: Sanna, Susanna, Sanni, Susanne
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
15°C
Tuuli: 3 m/s IPI
 

Hattulan seurakunnassa eivät päät palele

Hattulan seurakunnan työntekijät pipotetaan kesän aikana. Carita Rosberg (vas.) Nuppipossa, Aleksi Riikonen Pappipossa, Tiia Kymäläinen Kippipossa, Virpi Järvinen kirkkoherran pipossa ja Sari Airola Dippipossa.

Hattulan seurakunnassa on koronakevään aikana syntynyt pipobuumi, kun seurakunnan diakoni Sari Airola innostui neulomaan työntekijöille pipoja. Viikossa on syntynyt pipomallisto koko seurakunnan työntekijöille eri väreineen ja tunnuksineen.

Kaikki lähti liikkeelle, kun uudelle nuorisopastori Aleksi Riikoselle alettiin miettiä virkaan siunaamislahjaa.

Airola ideoi ja puikoista lähti syntymään ”Pappipo” eli musta pipo, jonka taitteeseen Airola neuloi kolon papin valkoiselle sokeripalaksi kutsulle tunnukselle.

Jatkoa seurasi violetin tohtoripipon muodossa, joka sai nimen ”Toppipo”, vihreä diakonin ”Dippipon” ja sinisen nuorisotyön ”Nuppipon” muodoissa. Vielä on työn alla varhaiskasvatuksen, talous- ja henkilöstöhallinnon, taloushallinnon ja musiikkityön pipot.

– Pipot saivat kivan vastaanoton ja mikäs näitä on suunnitellessa ja neuloessa. Kyllä tässä koronakesän aikana pipotetaan koko seurakuntamme noin 20 työntekijää, kertoo Airola.

Pipot saivat hyvän vastaanoton Hattulan seurakunnan Facebook-ryhmässä, jossa pipoista on lisää kuvia.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.