Sunnuntai 26.05.2019
Nimipäivät: Minna, Vilma, Miina, Mimmi, Vilhelmiina
Hämeenlinna
Sadekuuroja
11°C
Tuuli: 3 m/s P
 

Hattulan suuren joulunavauksen myyjäispaikat varattavissa

Lauantaina 24.11. kello 10-17 järjestettävään Hattulan suureen joulunavaukseen on luvassa runsaasti jouluista tunnelmaa ja koettavaa kaiken ikäisille.  Mukana Juteinikeskuksella on myös joulumyyjäisosasto, johon on alettu ottaa vastaan sitovia pöytävarauksia.

Olemme ottaneet oppia viime vuoden kokemuksista. Tapahtuma oli erittäin onnistunut, mutta tila tahtoi käydä hieman ahtaaksi ajoittain. Haluamme mahdollistaa tapahtumavieraille entistä mielekkäämmän ja tunnelmallisemman tapahtumakokemuksen, kertoo Hattulan kunnan yhteyspäällikkö Launo Haapamäki.

Tilaa on lisätty niin ulkovaatteille kuin jouluteemaiselle LEGO-näyttelyllekin, joka levitetään ravintolasalin lisäksi pidemmälle liikuntasalin puolelle. Lisäksi yksi osa salista omistetaan myyjäisille ja viimeinen osa tontturadalle sekä muille lasten aktiviteeteille.

Sisältä pöytiä on varattavissa 31 kappaletta (180x70cm) ja sama henkilö voi varata korkeintaan kaksi pöytää. Hinta on 10 euroa / pöytä. Kaikki myytävä on mahduttava pöydille ja lisäksi myytävien on oltava turvallisia, itsetehtyjä, jouluteemaan sopivia tuotteita, kuten käsitöitä tai leivonnaisia. Leivonnaisia myytäessä tuoteselosteet on sijoitettava asiakkaan näkyville.

– Tarjoamme samaan hintaan varattavaksi hieman tilaa myös Juteinikeskuksen edustalta ulkoa. Ulos sijoituttaessa varaaja maksaa vain tilasta ja järjestää itse myyntipisteensä paikan päälle. Tiedot on ilmoitettava varausta tehtäessä. Arvioimme ulkotilan riittävyyttä varaustilanteen kehittyessä ja tarvittaessa keskeytämme varaamisen, mikäli varauksia tehdään runsaasti, painottaa Haapamäki.

Varauksia vastaanotetaan sähköpostilla tytti.peltola(a)evl.fi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.