Torstai 26.05.2022
Nimipäivät: Minna, Vilma, Miina, Mimmi, Vilhelmiina
Hämeenlinna
Sadekuuroja
10°C
Tuuli: 2 m/s I
 

Hattulan työllisyyspalvelut tutuksi työelämätapahtumassa keskiviikkona

Hattulan kunta on mukana työllisyyden kuntakokeilussa yhdessä Hämeenlinnan ja Janakkalan kanssa. Kuntakokeilussa kunnan työllisyyspalveluiden rooli on kasvanut merkittävästi, sillä noin 250 hattulaisen työnhakijan palvelut siirtyivät 1.3.2021 TE-toimistosta kunnalle. Siirtyneet työnhakijat asioivat kaikkiin työllistymiseen liittyvissä käytännön asioissa kunnan työllisyyspalveluissa.

Hattulan kunnan työllisyyspalvelut järjestää keskiviikkona marraskuun 24. päivänä kello 11–14 Suuntana työelämä -tapahtuman Juteinitalon auditoriossa, jossa on mahdollisuus tutustua työllisyyspalveluiden omavalmentajiin, etsivään nuorisotyöhön, erilaisiin työnhakijoiden palveluihin sekä yhteistyökumppaneihin. Yhteistyökumppaneista esittäytymään tulevat Hyria, SunUra, Sihti, Adecco ja Tripla-hanke.

Tapahtuman tarkoitus on tehdä hattulaisille tutuksi Hattulan työllisyyspalveluja sekä yhteistyökumppaneita ja yhdistää työnhakijoita ja työnantajia. Tapahtuma on kaikille avoin ja osallistujille on myös kahvitarjoilu.

Tapahtuma toteutetaan koronaturvallisesti hygieniamääräykset huomioon ottaen. Järjestäjät suosittelevat sisätiloissa maskin käyttöä. Tapahtumaan on syytä saapua vain terveenä ja pitää riittävä etäisyys muihin osallistujiin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.