Lauantai 28.05.2022
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Sadekuuroja
13°C
Tuuli: 3 m/s EEI
 

Huumeissa autoilleet jäivät kiinni Forssassa ja Lahdessa

Partiopoliisi pysäytti tiistaina 30.11. iltapäivällä Forssan Ahlströminkadulla henkilöauton, jota kuljetti 23-vuotias mies.

Mies puhalsi seulonta-alkometriin 0 tuloksen, mutta oli sekavan oloinen. Miehelle tehtiin huumepikatesti, jonka tulos oli positiivinen amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Keskiviikkona 01.18 poliisi pysäytti Lahden Tapparakadulla henkilöauton, jota kuljetti 24-vuotias mies. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille, sekä kannabikselle.

Miehen hallusta löytyi vähäinen määrä kannabista. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Keskiviikkona 01.45 havaitsi poliisi pakettiauton kääntyvän Lahden Kasakkamäentiellä talon pihaan. Talon roskakatoksen takaa piilottelemasta löytyi pakettiautoa kuljettanut 43-vuotias mies.

Miehelle tehtiin huumepikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.