Lauantai 20.04.2024
Nimipäivät: Lauha, Nella

Tuuli:
 

Hämeenlinnan kokoomus tukee Miia Antinia piirin johtoon

Miia Antin sai Hämeenlinnan kokoomuksen tuen pyrkimyksilleen puheenjohtajaksi.

Kokoomuksen Hämeenlinnan Kunnallisjärjestön hallitus on yksimielisesti päättänyt, että järjestö tukee Miia Antinin valintaa Hämeen Kokoomuksen piirijärjestön puheenjohtajaksi.

Hattulalainen Antin on ilmoittanut keskeisiksi tavoitteikseen saattaa kokoomusjoukkue voittoon seuraavissa kuntavaaleissa, uudistaa ja parantaa järjestökentän toimintaa ja kirkastaa kokoomuslaista aatetta sekä toimia voimakkaammin alueen edunvalvonnassa.

Kunnallisjärjestö toteaa kannanotossaan, että Häme on ollut aina vahvasti kokoomuslaista, isänmaallista ja yritteliäisyyteen kannustavaa aluetta jossa nimenomaan kokoomus on toiminut kehityksen veturina monissa kunnissa.

– Näin haluamme tulevaisuudessakin olevan. Jotta kokoomus säilyttää asemansa ja nousee tulevissa vaaleissa vielä parempaan menestykseen, on politiikan tekemisen kasvoja kirkastettava ja löydettävä Hämeen Kokoomukselle uusi yhteinen ääni, jatkaa Hämeenlinnan Kokoomuksen kattojärjestö kannanotossaan.

– Viime eduskuntavaaleissa kokoomuksen kannatus jäi Hämeessä kauas tavoitteestaan. Mitä on tapahtunut kokoomuksen kannattajille, että meidän tarjoamamme tulevaisuus ei ole enää kiinnostava? Miksi emme enää onnistu puhuttelemaan äänestäjiämme, kysyy kunnallisjärjestön hallituksen jäsen, Hämeenlinnan kaupunginvaltuutettu Jenna Kankaanpää.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.