Sunnuntai 24.03.2019
Nimipäivät: Gabriel, Kaapo, Kaappo, Kaapro
Hämeenlinna
Selkeää
0°C
Tuuli: 3 m/s P
 

Hattula-Seura ry valitsi luottamushenkilöt

Hattula-Seuran tuore puheenjohtaja Veli Peltotalo arkistokuvassa Hyrvälässä, Hämeen Härkätien lähimaastossa sijaitsevalla Simolan tilalla kyyttökarjaansa tervehtimässä.

Kotiseutuyhdistys Hattula-seura ry valitsi uusia luottamushenkilöitä syyskokouksessa vuodelle 2019.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin Veli Peltotalo, varapuheenjohtajaksi Eero Poutala, sihteeriksi Ritva Lehtonen-Kahelin ja rahastonhoitajaksi Kaija Salmela. Salmela myös vastaa Hattulapirtin vuokraustoiminnasta.

Edellä mainittujen henkilöiden lisäksi hallitukseen valittiin Johanna Salo ja Arja Kostia. Lisäksi tärkeinä taustahenkilöinä toiminnassa ovat Jaakko Salonen, Kaj Nordenswan, Antero Aho ja Orvokki Seppälä.

Seuran toiminnan painopiste on tällä hetkellä Hattulapirtin vuokrauksessa, erilaisissa juhlissa ja tapahtumissa sekä jäsenrekisterin päivittämisessä ajantasalle.

Hattulapirtti kaipaa myös normaaleja ylläpitoremontteja, joista ensisijaisena on pirtin lattian kunnostus. Hattula-seura toivoo myös lahjoituksia pirtin remonttikulujen kattamiseksi. Seuran toimintaan kuuluu myös kaikki paikalliskulttuurin, kotiseututyön ja perinteen vaaliminen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.