Tiistai 27.07.2021
Nimipäivät: Heidi
Hämeenlinna
Melkein selkeää
26°C
Tuuli: 3 m/s IEI
 

Hattulan Apteekin lahjoitus auttaa Iskulaisia järjestämään turnaukset turvallisemmin

Apteekkari Kirsi Rantala lahjoitti ja Lasse Lilja sekä Aki Töyrylä PIskusta ottivat vastaan käsidesiä ja muita hygieniatuotteita.

Hattulalaisen salibandyseura Pekolan Iskun edustajat ottivat tänään vastaan lahjoituksen Hattulan apteekkarilta Kirsi Rantalalta. Lahja on mitä ajankohtaisin, nimittäin kotiturnausten turvallista järjestämistä edistäviä hygieniatuotteita eli käsidesiä, kertakäyttöhansikkaita ja hengityssuojaimia.

Apteekki halusi Rantalan mukaan mielellään olla mukana tukemassa pientä seuraa.

– Lahjoitukselle on nyt hyvä aika, kun näitä tavaroita taas on paremmin saatavilla. Koronakriisin alussa ne jopa välillä loppuivat, kertoi Kirsi Rantala.

Aika on otollinen myös lahjoituksen käyttöönoton kannalta, sillä esimerkiksi miesten 3.-divisioona alkaa jo syyskuun lopulla.

– Salibandyliittokin suosittelee käsidesin käyttöä tapahtumissa. Kaikkiaan meillä on kymmenkunta sarjoja pelaavaa joukkuetta, kertoi Iskun puheenjohtaja Aki Töyrylä.

Töyrylä kertoo, että kaikilla joukkueilla on Juteinikeskuksella vähintään yksi kotiturnaus eli tapahtumia talven mittaan riittää. Järjestelyissä riittää pohtimista, kun turnauksissa voi olla jopa 7–10 joukkuetta.

– Lahjoitus on mahtava asia, iloitsivat Töyrylä ja seuran hallituksen jäsen Lasse Lilja.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.